ByredoBibliotheque Eau de Parfum unisex

Byredo Bibliotheque Eau de Parfum unisex
Byredo Bibliotheque Eau de Parfum unisex
Livrare gratuită
100 ml
928RON

928,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: BYR01026 | 3 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 25.10.2021
Ridicare personală
începând de mâine duminică 24.10.2021

Descriere Byredo Bibliotheque
Compoziție

Experimentați atmosfera liniștită din interiorul unei biblioteci tradiționale. Apa de parfum unisex Byredo Bibliotheque evocă atmosfera magică a unei biblioteci cu rafturi din lemn, pline cu mai multe colecții de cărți căptușite din piele, conducându-vă într-o lume eterică de contemplare. O combinație de acorduri florale și lemnoase, care vă subliniază originalitatea și personalitatea.

  • parfum lemnos
  • parfum unisex – pentru bărbați și femei
  • potrivit pentru fiecare zi

Compoziția parfumului
Byredo Bibliotheque se deschide cu o explozie proaspătă de piersici și prune suculente. Notele de vârf sunt echilibrate de o inimă florală de bujor și violetă ușor pudrată, ceea ce emană mirosul paginilor aspre din cărțile învechite. Baza creației încântă prin combinația extravagantă dintre notele de piele, paciuli intens și vanilia caldă, evocând atmosfera unei biblioteci tradiționale.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
pruna, piersica
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
bujor, violeta
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
vanilie, mosc, patchouli, piele
Grupe de parfumuri
florale, lemnoase

Despre brand Byredo

Byredo este un inedit brand suedez de parfumuri de nișă, create de fostul jucător de baschet și artist Ben Gorham. Acest bărbat multitalentat și-a descoperit pasiunea pentru parfumuri încă din timpul adolescenței.

Decizia de a crea propriul brand de parfumuri de nișă a luat-o însă în 2006, când, la vârsta de 31 de ani, a început să colaboreze cu parfumieri de talie mondială, ca Olivia Giacobetti și Jerome Epinette. La fel ca și creatorul lor, parfumurile Byredo sunt excepționale. Sunt inspirate din experiențele și amintirile copilăriei lui Ben, dar și de strămoșii indieni din partea mamei sale.

Parfumurile Byredo excelează prin compoziții curate și simple, în care fiecare notă iese perfect în evidență. Descoperiți arome care sunt cu adevărat unice, distincte și atrăgătoare în același timp. Încercați excelentele parfumuri de nișă Byredo!

Rating Byredo Bibliotheque