Byredo 1996 Inez & Vinoodh Eau de Parfum unisex

Byredo 1996 Inez & Vinoodh Eau de Parfum unisex
Byredo 1996 Inez & Vinoodh Eau de Parfum unisex
50 ml

Cod: BYR0601 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Byredo 1996 Inez & Vinoodh
Compoziție

Uitați de reguli, de granițe și de limite. Apa de parfum unisex Byredo 1996 Inez & Vinoodh se potrivește perfect oricui nu se teme să iasă în evidență din mulțime.

  • parfum oriental
  • parfum picant
  • parfum lemnos
  • parfum cald, ideal pentru vreme rece
  • unisex – pentru bărbați și femei

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
boabe de ienupar
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
violeta, iris
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
cihlimbar, patchouli, piele
Grupe de parfumuri
orientale, lemnoase

Despre brand Byredo

Byredo este un inedit brand suedez de parfumuri de nișă, create de fostul jucător de baschet și artist Ben Gorham. Acest bărbat multitalentat și-a descoperit pasiunea pentru parfumuri încă din timpul adolescenței.

Decizia de a crea propriul brand de parfumuri de nișă a luat-o însă în 2006, când, la vârsta de 31 de ani, a început să colaboreze cu parfumieri de talie mondială, ca Olivia Giacobetti și Jerome Epinette. La fel ca și creatorul lor, parfumurile Byredo sunt excepționale. Sunt inspirate din experiențele și amintirile copilăriei lui Ben, dar și de strămoșii indieni din partea mamei sale.

Parfumurile Byredo excelează prin compoziții curate și simple, în care fiecare notă iese perfect în evidență. Descoperiți arome care sunt cu adevărat unice, distincte și atrăgătoare în același timp. Încercați excelentele parfumuri de nișă Byredo!

Rating Byredo 1996 Inez & Vinoodh