Bvlgari Man Wood Essence Eau de Parfum pentru bărbați

6×
Bvlgari Man Wood Essence Eau de Parfum pentru bărbați
Bvlgari Man Wood Essence Eau de Parfum pentru bărbați
60 ml
230RON

383,33RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: BVL05112 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse Bvlgari de minim 370 RON și primiți cadou o geantă pentru cosmetice.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 22.04.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Bvlgari Man Wood Essence
Compoziție

Plonjați în aroma vibrantă de citrice, care vă transportă în mijlocul verii tropicale. Parfumul bărbătesc Bvlgari Man Wood Essence induce bună dispoziție și siguranță de sine, nu numai în societate.

  • un parfum lemnos, cu tonuri citrice
  • pentru gentlemanul modern
  • ideal pentru fiecare zi, dar și pentru ocazii speciale

Compoziția parfumului
Tonurile proaspete, de citrice și de coajă de lămâie, din vârful piramidei aromatice, se combină cu frunza de coriandru, pentru un debut fresh, care lasă locul inimii lemnoase, cu cedru, vetiver și chiparos. Acestea sunt amplificate, la final, de aroma dulce și vanilată a rășinii de benzoin.

Povestea parfumului
Nu întâmplător idolul femeilor, actorul canadian Nick Bateman este chipul parfumului. El este perfect conștient de faptul că un parfum corect ales este extrem de important pentru un gentleman adevărat. Bvlgari Man Wood Essence a fost lansat în anul 2018

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
coriandru
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
chiparos
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
lemn de cedru
Grupe de parfumuri
lemnoase

Despre brand Bvlgari

Parfumurile Bvlgari sunt de-a dreptul o bijuterie în lumea parfumurilor. Îmbinarea armonioasă între parfum și bijuterie le oferă celor care se dau cu acest parfum magia mediteraneană. Acest brand italian este cunoscut ca un pionier în lumea parfumurilor, nu doar pentru simțul lor de grandoare, ci și prin jocul de culori delicat.

Povestea brandului Bvlgari începe în anul 1884, în „orașul etern” - Roma. La început, brandul s-a specializat în confecționarea bijuteriilor, mai apoi în ceasuri. Primul parfum Bvlgari a fost lansat în anul 1992, iar până în prezent, acest brand de lux a scos o multitudine de colecții de succes, precum Omnia, Man, Goldea și Splendida.

Parfumurile Bvlgari sunt inspirate nu doar din toate continentele mapamondului, ci și din natură și din diversitatea lumii. La crearea acestora lucrează cei mai buni parfumieri din lume, iar tradiția brandului de bijuterii se regăsește în designul sticlelor de parfum.

Misiunea brandului Bvlgari este aceea de a împărtăși cu restul lumii bucuria legată de prelucrarea bijuteriilor din natură.

Rating Bvlgari Man Wood Essence6