Bvlgari Man in Black Eau de Parfum pentru bărbați

89×
Bvlgari Man in Black Eau de Parfum pentru bărbați
Bvlgari Man in Black Eau de Parfum pentru bărbați
Livrare gratuită
100 ml
313RON

313,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: BVL1197 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse Bvlgari de minim 370 RON și primiți cadou o geantă pentru cosmetice.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 22.04.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Bvlgari Man in Black
Compoziție

Închideți ochii și imaginați-vă tone de rom delicios și de tutun de cea mai fină calitate, în contrast cu acorduri florale romantice. Aceasta este impresia pe care o lasă misterioasa apă de parfum pentru bărbați Bvlgari Man in Black, care combină forța naturii cu senzualitatea. Compoziția a fost inspirată de mitul nașterii zeului pământului, Vulcan, a cărui putere radiază la fiecare parfumare. Aroma misterioasă și atrăgătoare vă transformă într-un erou elegant și sigur pe sine, garantat să ocupe un loc de cinste în orice societate.

  • un parfum floral oriental, cu nuanțe inedite, de rom și de tutun
  • pentru bărbatul modern și carismatic
  • un parfum ideal pentru zile mai reci sau pentru seară

Compoziția parfumului
Debutul îmbată simțurile cu aromele de rom și de tutun de calitate. Apoi vine rândul acordului viril de piele, al atingerilor senzuale de tuberoză și al notelor dulcege de iris. Finalul aparține boabelor exotice de tonka, lemnului cald de guaiac și aurei aromatice de benzoin

Povestea parfumului
Man in Black, o creație virilă a renumitului brand Bvlgari, este opera maestrului parfumier Alberto Morillas. Parfumul a fost lansat în 2014, ca un nou descendent din linia parfumului original Bvlgari Man, din anul 2010.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
condimente
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
tuberoza
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
benzoin
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Despre brand Bvlgari

Parfumurile Bvlgari sunt de-a dreptul o bijuterie în lumea parfumurilor. Îmbinarea armonioasă între parfum și bijuterie le oferă celor care se dau cu acest parfum magia mediteraneană. Acest brand italian este cunoscut ca un pionier în lumea parfumurilor, nu doar pentru simțul lor de grandoare, ci și prin jocul de culori delicat.

Povestea brandului Bvlgari începe în anul 1884, în „orașul etern” - Roma. La început, brandul s-a specializat în confecționarea bijuteriilor, mai apoi în ceasuri. Primul parfum Bvlgari a fost lansat în anul 1992, iar până în prezent, acest brand de lux a scos o multitudine de colecții de succes, precum Omnia, Man, Goldea și Splendida.

Parfumurile Bvlgari sunt inspirate nu doar din toate continentele mapamondului, ci și din natură și din diversitatea lumii. La crearea acestora lucrează cei mai buni parfumieri din lume, iar tradiția brandului de bijuterii se regăsește în designul sticlelor de parfum.

Misiunea brandului Bvlgari este aceea de a împărtăși cu restul lumii bucuria legată de prelucrarea bijuteriilor din natură.

Rating Bvlgari Man in Black89