Bvlgari Man in Blackeau de parfum pentru bărbați

79×
Bvlgari Man in Black eau de parfum pentru bărbați
Bvlgari Man in Black eau de parfum pentru bărbați
Livrare gratuită
479RON

Economisiți 39%
100 ml
292RON

Cod: BVL1197 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 03.02.2020
Ridicare personală
sâmbătă 01.02.2020
  • Descriere parfum
  • Despre brand
  • Rating

Descriere parfum Bvlgari Man in Black
Compoziție

Închideți ochii și imaginați-vă tone de rom delicios și de tutun de cea mai fină calitate, în contrast cu acorduri florale romantice. Aceasta este impresia pe care o lasă misterioasa apă de parfum pentru bărbați Bvlgari Man in Black, care combină forța naturii cu senzualitatea. Compoziția a fost inspirată de mitul nașterii zeului pământului, Vulcan, a cărui putere radiază la fiecare parfumare. Aroma misterioasă și atrăgătoare vă transformă într-un erou elegant și sigur pe sine, garantat să ocupe un loc de cinste în orice societate.

  • un parfum floral oriental, cu nuanțe inedite, de rom și de tutun
  • pentru bărbatul modern și carismatic
  • un parfum ideal pentru zile mai reci sau pentru seară

Compoziția parfumului
Debutul îmbată simțurile cu aromele de rom și de tutun de calitate. Apoi vine rândul acordului viril de piele, al atingerilor senzuale de tuberoză și al notelor dulcege de iris. Finalul aparține boabelor exotice de tonka, lemnului cald de guaiac și aurei aromatice de benzoin

Povestea parfumului
Man in Black, o creație virilă a renumitului brand Bvlgari, este opera maestrului parfumier Alberto Morillas. Parfumul a fost lansat în 2014, ca un nou descendent din linia parfumului original Bvlgari Man, din anul 2010.

Compoziție

Note varf
tabac, rom
Note inima
iris, piele, tuberoza
Note baza
benzoin, lemn de guaiac, tonka
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Despre brand Bvlgari

Imaginați-vă materiale neconvenționale, combinații de culori vibrante și motive inconfundabile, care flatează forme perfect echilibrate - am descris brandul Bvlgari. Piesele sale de modă și cosmeticele deosebite vă completează personalitatea și vi se potrivesc ca o a doua piele.

Compania italiană de modă Bvlgari a fost înființată la Roma, în 1884, datorită lui Sotirio Bulgari, bărbatul al cărui nume îl poartă cu mândrie și astăzi. De peste 130 de ani, acest brand creează nu numai modă și accesorii de lux, ci și bijuterii în stil Art Deco.

Bvlgari este, de asemenea, renumit și pentru creația de parfumuri. Compozițiile inconfundabile ale parfumurilor Bvlgari au câștigat inimile femeilor și ale bărbaților din întreaga lume. De exemplu, linia de parfumuri pentru femei Bvlgari Omnia, inspirată de strălucirea pietrelor prețioase, este una dintre legendele care au beneficiat, pe parcursul anilor, de numeroase creații noi, în ediții atât limitate, cât și permanente.

Bvlgari este nu numai un simbol al excelenței, ci și un brand pentru care soarta planetei noastre contează. Se implică activ în găsirea unor soluții de sustenabilitate și se interesează, de asemenea, de diverse alte provocări globale.

Rating Bvlgari Man in Black