Burberry Mr. Burberry Element Eau de Toilette pentru bărbați

1×
Burberry Mr. Burberry Element Eau de Toilette pentru bărbați
Burberry Mr. Burberry Element Eau de Toilette pentru bărbați
Livrare gratuită
Economisiți
455RON

Economisiți 18%
100 ml
370RON

370,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: BUR09043 | 3 de buc. în stoc
1
Adăugați pe produs o scurtă inscripție cu laser, și veți obține un cadou unic.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 23.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 22.04.2021

Descriere Burberry Mr. Burberry Element
Compoziție

Ce element puternic predomină în sufletul dvs.? Indiferent de răspuns, apa de toaletă Burberry Mr. Burberry Element se dezvoltă pe pielea dvs. pentru a vă evidenția forța - forța bărbatului modern. În același timp, parfumul său dezvăluie legătura indisolubilă dintre eul dvs. și natură.

  • un parfum viril aromatic, cu tonuri înviorătoare, de plante
  • face parte din colecția de parfumuri fresh lemnoase Mr. Burberry
  • o creație a parfumierului Jérôme di Marino

Compoziția parfumului
Debutul senzual este asigurat de migdalele verzi, care domină imediat la prima parfumare. Apoi vine la rând prospețimea picantă a ienupărului, care creează în compoziție un contrast impresionant. Combinația de mușchi de stejar cu tonuri minerale și ambrate, care vă însoțește până la sfârșit, conferă persistență apei de toaletă.

Povestea parfumului
Parfumul Mr. Burberry Element este o continuare a succesului apelor de toaletă și de parfum Mr. Burberry, respectiv Mr. Burberry Indigo. Conexiunea cu natura, numitorul comun al acestor două parfumuri, este evidentă încă de la prima parfumare.

Apa de toaletă este inspirată de simetria naturii britanice, iar flaconul este decorat și acum cu nelipsita fundă. Aceasta este fabricată din același material ca cel al faimosului trenci Burberry. Este doar unul dintre miile de motive pentru care vă veți îndrăgosti de acest parfum.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
migdale verzi
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
ienupar
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
minerale, chihlimbar gri, mușchi de stejar
Grupe de parfumuri
aromatice, chypre

Despre brand Burberry

Burberry - emblematicul brand britanic este, literalmente, esența stilului țării sale de origine. În lumea parfumurilor, ca și în cea a modei, Burberry întruchipează eleganța atemporală, stilul rafinat și tradițiile engleze.

Brandul Burberry a luat ființă în anul 1856, când tânărul Thomas Burberry a început să lucreze într-un magazin de îmbrăcăminte pentru activități în aer liber. S-a concentrat asupra dezvoltării unor materiale noi și, în 1888, și-a patentat descoperirea: gabardina, material impermeabil, dar care, totuși, respiră.

Practice, piesele Burberry l-au îmbrăcat, de exemplu, pe Roald Amundsen, în călătoria sa la Polul Sud. Ofițerii care au luptat în Primul Război Mondial au purtat jachete care, ulterior, au devenit căutate și de civili. Îndrăgit și de familia regală, casa Burberry a devenit, în anii ’50, furnizor autorizat la Curtea Regală a Marii Britanii.

Emblematicul logo cu cavalerul călare, în armură și motivul în carouri reprezintă, de zeci de ani, garanția calității, la fel ca și cosmeticele și parfumurile Burberry. Fiecare parfum Burberry este fidel acestor tradiții. Încearcă și tu farmecul eleganței britanice, ca o completare a propriului stil.

Rating Burberry Mr. Burberry Element1