Burberry Her Intenseeau de parfum pentru femei

Burberry Her Intense eau de parfum pentru femei
Burberry Her Intense eau de parfum pentru femei
Livrare gratuită
100 ml
609RON

Cod: BUR08892 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Achiziționați produse de minim 200 RON și vă puteți alege gratuit un Discovery Box ce conține eșantioane de parfumuri și cosmetice favorite.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 02.06.2020

Descriere parfum Burberry Her Intense
Compoziție

Asortați-vă ținuta la perfecție, înainte de a ieși în oraș. Apa de parfum Burberry Her Intense vă dă curajul unei tinere londoneze, care savurează energia și farmecul unei metropole caracterizate prin contraste. Trăirile intense nu se vor lăsa îndelung așteptate.

  • un parfum gurmand, de flori și fructe, cu accente orientale
  • pentru femeia curajoasă și sigură pe sine
  • varianta mai intensă a parfumului Burberry Her, lansat în anul 2018

Compoziția parfumului
Elegantă și modernă, apa de parfum Burberry Her Intense vă cucerește cu un vârf suculent de fructe, bogat în tonuri de mure și cireșe. Apoi apare iasomia, supranumită regina parfumurilor, aici într-o perfectă armonie cu violeta. Acest duo alcătuiește notele din inimă, care evoluează fluid înspre baza cu acorduri de lemn de cedru și benzoin.

Povestea parfumului
După succesul mondial al parfumului Burberry Her, creatorul Francis Kurkdjian s-a inspirat din energia inepuizabilă a Londrei și pentru varianta Intense a acestui parfum. În acest caz, pulsul metropolei europene bate cu o frecvență și mai înaltă. Rezultatul este un succesor mai întunecat, mai îndrăzneț și mai senzual al acestui parfum emblematic. Flaconul este și el îmbrăcat în nuanțe mai închise.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
mure, cires
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
iasomie, violeta
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
benzoin, lemn de cedru
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand Burberry

Burberry - emblematicul brand britanic este, literalmente, esența stilului țării sale de origine. În lumea parfumurilor, ca și în cea a modei, Burberry întruchipează eleganța atemporală, stilul rafinat și tradițiile engleze.

Brandul Burberry a luat ființă în anul 1856, când tânărul Thomas Burberry a început să lucreze într-un magazin de îmbrăcăminte pentru activități în aer liber. S-a concentrat asupra dezvoltării unor materiale noi și, în 1888, și-a patentat descoperirea: gabardina, material impermeabil, dar care, totuși, respiră.

Practice, piesele Burberry l-au îmbrăcat, de exemplu, pe Roald Amundsen, în călătoria sa la Polul Sud. Ofițerii care au luptat în Primul Război Mondial au purtat jachete care, ulterior, au devenit căutate și de civili. Îndrăgit și de familia regală, casa Burberry a devenit, în anii ’50, furnizor autorizat la Curtea Regală a Marii Britanii.

Emblematicul logo cu cavalerul călare, în armură și motivul în carouri reprezintă, de zeci de ani, garanția calității, la fel ca și cosmeticele și parfumurile Burberry. Fiecare parfum Burberry este fidel acestor tradiții. Încearcă și tu farmecul eleganței britanice, ca o completare a propriului stil.

Rating Burberry Her Intense