Burberry Brit Rhythm for HimEau de Toilette pentru bărbați

13×
Burberry Brit Rhythm for Him Eau de Toilette pentru bărbați
Burberry Brit Rhythm for Him Eau de Toilette pentru bărbați
Livrare gratuită
Economisiți
399RON

Economisiți 68%
90 ml
127RON

Cod: BUR0461 | În stoc

Este posibil ca produsul să aibă alt ambalaj decât cel afișat.

1
Un cadou pentru tine
Profitați de livrare gratuită la toate comenzile.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 07.12.2020
Ridicare personală
începând de mâine sâmbătă 05.12.2020

Descriere parfum Burberry Brit Rhythm for Him
Compoziție

Marea Britanie a dat lumii un număr de muzicieni celebri, printre care Queen, Rolling Stones, Radiohead și Deep Purple. Apa de toaletă pentru bărbați Burberry Brit Rhythm for Him evocă aceleași emoții ca și muzica rock britanică - un sentiment de energie infinită și de entuziasm și poftă de viață.

  • un parfum pielos modern
  • pentru un bărbat dinamic și sigur pe sine
  • potrivit pentru zi, dar și pentru ocazii deosebite

Compoziția parfumului
Debutează cu arome înviorătoare de busuioc și de verbină, alături de cardamon aromatic și boabe de ienupăr. La scurt timp, apar notele din inimă, dominate de superbe și seducătoare acorduri de piele, amplificate de paciuli și de styrax. Compoziția este desăvârșită de o bază din lemn de cedru catifelat, cu tămâie caldă și boabe exotice de tonka.

Povestea parfumului
Apa de toaletă Burberry Rhythm for Him a fost lansată în anul 2013. Parfumul este inspirat de rockul britanic. Distinctiv, inconfundabil și carismatic. Flaconul negru este împodobit cu emblematicul model în carouri, caracteristic brandului Burberry.

Vă interesează acest parfum? În 2019, Burberry a decis să inoveze designul unora dintre parfumurile sale. Deci, se poate întâmpla ca micile detalii privind sticla sau cutia să difere față de fotografie. Dar, fiți sigur că parfumul Burberry își va păstra întotdeauna eleganța britanică atemporală.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
cardamom, verbena, busuioc, ienupar
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
piele, styrax, patchouli
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
tonka, cedru, tamaie
Grupe de parfumuri
pieloase

Despre brand Burberry

Burberry - emblematicul brand britanic este, literalmente, esența stilului țării sale de origine. În lumea parfumurilor, ca și în cea a modei, Burberry întruchipează eleganța atemporală, stilul rafinat și tradițiile engleze.

Brandul Burberry a luat ființă în anul 1856, când tânărul Thomas Burberry a început să lucreze într-un magazin de îmbrăcăminte pentru activități în aer liber. S-a concentrat asupra dezvoltării unor materiale noi și, în 1888, și-a patentat descoperirea: gabardina, material impermeabil, dar care, totuși, respiră.

Practice, piesele Burberry l-au îmbrăcat, de exemplu, pe Roald Amundsen, în călătoria sa la Polul Sud. Ofițerii care au luptat în Primul Război Mondial au purtat jachete care, ulterior, au devenit căutate și de civili. Îndrăgit și de familia regală, casa Burberry a devenit, în anii ’50, furnizor autorizat la Curtea Regală a Marii Britanii.

Emblematicul logo cu cavalerul călare, în armură și motivul în carouri reprezintă, de zeci de ani, garanția calității, la fel ca și cosmeticele și parfumurile Burberry. Fiecare parfum Burberry este fidel acestor tradiții. Încearcă și tu farmecul eleganței britanice, ca o completare a propriului stil.

Rating Burberry Brit Rhythm for Him13