BrushArt Professional suport pentru curățarea pensulelor

BrushArt Professional suport pentru curățarea pensulelor
BrushArt Professional suport pentru curățarea pensulelor
Promoție
Economisiți
31RON

Economisiți 16%
26RON

26,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: BRU03758 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 05.08.2021
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 04.08.2021

Descriere BrushArt Professional

Experimentați și alternați culorile mai ușor și mai rapid în timpul machiajului. Buretele BrushArt pentru curățarea uscată a pensulelor vă ajută să îndepărtați pigmentul rămas pe pensula cu care tocmai lucrați. Astfel, puteți lua imediat pe pensulă o altă culoare din paletă. Gata cu amestecarea nedorită a culorilor. Acest mic, dar genial accesoriu beauty ridică aspectul machiajului și confortul dvs. la un nivel superior.

Caracteristici:

  • înlătură eficient de pe pensulă pigmentul din produsul pudră
  • pensula este din nou pregătită pentru machiaj, chiar și fără folosirea apei sau a produselor de curățare
  • facilitează aplicarea fardurilor pe pleoape sau pentru conturarea feței
  • permite crearea unui machiaj rapid, cu rezultate perfecte
  • datorită capacului protector, este potrivit și în călătorii

Mod de utilizare:
Ștergeți cu suprafața buretelui perii de pe toate fețele pensulei, până la îndepărtarea totală a pigmentului colorat. Curățați cu regularitate și buretele. Scufundați-l în apă cu un produs de curățare, spălați pigmentul acumulat și lăsați să se usuce. Nu uitați să spălați cu apă și produse de curățare și pensulele de machiaj.

Despre brand BrushArt

Un brand tânăr, care dictează tendințele în domeniul accesoriilor de machiaj, al îngrijirii părului și al stylingului. Brandul BrushArt oferă perii pentru păr, pensule de machiaj și produse pentru îngrijirea acestora. Găsiți, de asemenea, genți cosmetice cu modele cool și multe alte accesorii. Pe scurt, tot ce-i trebuie unei adevărate IT Girl!

Dintre bestseller-uri fac parte, fără discuție, pieptenii cu păr de mistreț. Luciul pe care îl lasă în păr după periere este cu adevărat unic! Iar bureții de machiaj sunt de neîntrecut la aplicarea fondului de ten. Un finisaj atât de natural nu obțineți cu nimic altceva.

BrushArt va încânta și iubitoarele pensulelor de machiaj. Perii BrushArt sunt superfini și creează un machiaj fără cusur. Împreună cu gentuța cosmetică, pensulele reprezintă cadoul perfect. Toate micile prințese vor adora gențile cosmetice pentru copii, agrafele și elasticele. Disciplinează cu blândețe chiar și cel mai fin păr și, în plus, sunt atât de drăgălașe!

Acesta este BrushArt, accesorii de calitate la prețuri avantajoase, într-un design trendy, cu care rutina dvs. beauty devine mai distractivă.

Rating BrushArt Professional