BrushArtAccessories Nail unghiera

BrushArt Accessories Nail unghiera
BrushArt Accessories Nail unghiera
29RON

În stoc | 29,00RON / 1 buc., incl. TVA | Cod: BRU04058
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 28.01.2022
Ridicare personală
începând de astăzi

Produsul BrushArt Accessories Nail asigură unghii perfect îngrijite, cu un aspect frumos.

Caracteristici:

  • taie delicat unghiile
  • ascuțire durabilă
  • accesoriul ideal pentru o manichiură perfectă
  • dimensiunile optime garantează o manevrare confortabilă

Cum se utilizează:
Se ridică clapeta rotativă superioară și se pune unghia între lamele cleștelui.

Un brand tânăr, care dictează tendințele în domeniul accesoriilor de machiaj, al îngrijirii părului și al stylingului. Brandul BrushArt oferă perii pentru păr, pensule de machiaj și produse pentru îngrijirea acestora. Găsiți, de asemenea, genți cosmetice cu modele cool și multe alte accesorii. Pe scurt, tot ce-i trebuie unei adevărate IT Girl!

Dintre bestseller-uri fac parte, fără discuție, pieptenii cu păr de mistreț. Luciul pe care îl lasă în păr după periere este cu adevărat unic! Iar bureții de machiaj sunt de neîntrecut la aplicarea fondului de ten. Un finisaj atât de natural nu obțineți cu nimic altceva.

BrushArt va încânta și iubitoarele pensulelor de machiaj. Perii BrushArt sunt superfini și creează un machiaj fără cusur. Împreună cu gentuța cosmetică, pensulele reprezintă cadoul perfect. Toate micile prințese vor adora gențile cosmetice pentru copii, agrafele și elasticele. Disciplinează cu blândețe chiar și cel mai fin păr și, în plus, sunt atât de drăgălașe!

Acesta este BrushArt, accesorii de calitate la prețuri avantajoase, într-un design trendy, cu care rutina dvs. beauty devine mai distractivă.