Bruno Banani Bruno Banani Womaneau de toilette pentru femei

1×
Bruno Banani Bruno Banani Woman eau de toilette pentru femei
Bruno Banani Bruno Banani Woman eau de toilette pentru femei
40 ml
68RON

Cod: BBA0588 | În stoc

Producătorul a ambalat acest produs fără celofan.

1
Coletăria
marți 28.01.2020
Ridicare personală
miercuri 29.01.2020
  • Descriere parfum
  • Despre brand
  • Rating

Descriere parfum Bruno Banani Bruno Banani Woman
Compoziție

Parfumul feminin Bruno Banani Bruno Banani Woman este conceput pentru femeia încrezătoare și senzuală. Pentru o femme fatale modernă, care adoră seducția senzuală și flirtul fără sfârșit. Este jocul ei secret, care nu are reguli sau restricții. Jucat mereu, indiferent de locul în care se află. Femeia care folosește toate armele posibile și imposibile pentru a-şi atinge scopul. Parfumul Bruno Banani Bruno Banani Woman este una dintre aceste arme. Folositi acest parfum și niciun bărbat nu va va rezista.

Puneți la încercare atracția nespus de seducătoare și veți fi singură stăpână pe situație! Cu acest parfum excitant veți cuceri treptat orice bărbat pe care puneţi ochii. Capul și mintea lui vor fi captivate de aroma de iederă, de crini și portocale. Inima lui va fi cucerită de acordurile de piersici și de frezie, iar ultimele temeri îi vor fi alungate de mosc și de vanilie. Și este al dumneavoastră! Parfumul a fost lansat pe piață în anul 2001.

Compoziție

Note varf
portocala, nufar, iedera
Note inima
piersica, frezie
Note baza
mosc, vanilie
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand Bruno Banani

Parfumurile Bruno Banani | Preferaţi cumva originalitatea, presărată cu extravaganţă şi cu o picătură de provocare? Exact aşa este emblematicul brand Bruno Banani! Cel mai exact îl caracterizează sloganul: „Bruno Banani nu este pentru oricine!“
Brand-ul Bruno Banani, cunoscut la nivel mondial, se situează pe o poziţie dominantă pe piaţa modei şi a accesoriilor. Oferă lenjerie de lux, bijuterii, ceasuri, ochelari, încălţăminte, poşete şi parfumuri. Bruno Banani şi-a creat în lumea parfumurilor imaginea unui brand dinamic, destinat atât femeilor cu încredere în sine, cât şi bărbaţilor plini de viaţă şi de energie. Cel care foloseşte parfumul Bruno Banani arată clar că se simte deosebit şi că acordă mare importanţă unicităţii, fără să-i lipsească perspectiva şi simţul umorului. Bruno Banani nu va fi niciodată alegerea mulţimii, a uniformităţii şi a mediocrităţii colective. Este o provocare, care combină garanţia unei calităţi de excepţie cu stilul şi cu libertatea fără inhibiţii.
Care este povestea brand-ului Bruno Banani? Cine se află în spatele apariţiei sale? În anul 1993, fostul şef al fabricii Tricotex din fosta RDG, Wolfgang Jasser, adunase deja suficientă experienţă, în timp ce antreprenorul Klaus Jungwickel deţinea o mică firmă cu 30 de angajaţi în Mittelbach. Cei doi au unit ce aveau mai bun din estul şi vestul ţării lor şi din propriile experienţe, apărând astfel marca Bruno Banani. Ca un prim semnal, au lansat o colecţie de lenjerie, dar într-un mod complet neobişnuit, care le-a adus o faimă instantanee. Lenjeria Bruno Banani a fost testată în cadrul unei expediţii în Africa, pe staţia orbitală Mir şi la 4800 de metri sub nivelul mării. Una dintre cele mai provocatoare acţiuni a avut loc în anul 2007, când pe stradă a apărut un comando de fete frumoase care au controlat lenjeria trecătorilor.
Portofoliul brand-ului a crescut odată cu reputaţia acestuia, iar lenjeriei i s-au adăugat curând şi alte categorii de produse. Dintre care, bineînţeles, parfumurile nu puteau lipsi. Din anul 2000, Bruno Banani a îmbogăţit piaţa de parfumuri cu o întreagă gamă de parfumuri excelente, pentru bărbaţi şi pentru femei. Compoziţia perfectă a aromelor, împreună cu designul neobişnuit de frumos al flaconului, au câştigat imediat atenţie şi popularitate. Curând s-au aflat în centrul interesului tuturor clienţilor moderni care puneau mare accent pe stil, pe calitate şi pe originalitate. Magia Bruno Banani a început să funcţioneze, iar efectele sale se simt şi astăzi. Încercaţi şi dumneavoastră magia Bruno Banani. Eliberaţi-vă de stereotipuri şi daţi mână liberă acelei părţi a personalităţii dumneavoastră care doreşte să fie altfel.
Şi nu uitaţi: Bruno Banani nu este pentru oricine, este pentru dumneavoastră!

Rating Bruno Banani Bruno Banani Woman