BraunSilk-épil 9 Flex 9002 epilator

1×
Braun Silk-épil 9 Flex 9002 epilator
Braun Silk-épil 9 Flex 9002 epilator
Livrare gratuită
Economisiți
1.165RON

Economisiți 6%
9002
1.094RON

Mai mult de 5 buc. în stoc | 1.094,00RON / 1 buc., incl. TVA | Cod: BRN02268
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 13.12.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 09.12.2021

Descoperiți accesoriul care asigură o piele fină și de lungă durată! Braun Silk - Epil 9 Flex 9002 are un cap flexibil, care facilitează îndepărtarea firelor de păr de la rădăcină. Tehnologia Micro – Grip lasă pielea netedă pentru câteva săptămâni.

Mânerul ergonomic, antiderapant, este perfect pentru epilarea la duș iar tehnologia SensoSmart estompează durerera. Datorită capului special, epilatorul elimină cele mai scurte fire de păr dintr-o singură utilizare iar capul de ras permite utilizarea în locurile sensibile.

Specificații tehnice:

  • tehnologia Micro – Grip asigură o piele fină pentru câteva săptămâni
  • mâner ergonomic, antiderapant
  • tehnologia SensoSmart estompează durerea
  • rezistent la apă

Accesorii:

  • include capul de ras care poate fi folosit în zonele sensibile

Aplicare:
Urmăriți instrucțiunile de utilizare incluse

Instrucțiuni detaliate

Instructiunile de utilizare, le gasiti AICI

Caracteristici

Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele
Tipul de alimentare
incarcator cu suport

Brandul Braun, originar din orașul german Frankfurt, poartă numele fondatorului său, Max Braun. Acesta s-a lansat în afaceri în 1921, cu producția de radiouri, unde a introdus marea noutate a vremii - un radio combinat cu gramofon. În anii ‘30 a apărut și logo-ul, acum emblematic, al brandului, iar primul aparat de ras Braun, cu lame de precizie și un mic motor electric, a fost patentat de companie în 1940.

Astăzi, Braun rămâne un lider în inovația tehnică, în toate domeniile sale cheie, deținând peste 7000 de brevete active. Toate produsele Braun satisfac cele mai înalte exigențe în ceea ce priveşte calitatea, performanțele, fiabilitatea și designul. Brandului Braun i-au fost decernate, până în prezent, peste 100 de premii internaționale pentru designul produselor sale. Aparatul de ras electric Braun Series 3, epilatorul Braun sau periuța de dinți electrică Braun Oral-B pot în fi numite acum, fără ezitare produse emblematice.