Bourjois Volume Glamour

mascara rezistent la apă pentru curbare și volum

1×
Bourjois Volume Glamour mascara rezistent la apă pentru curbare și volum
Bourjois Volume Glamour mascara rezistent la apă pentru curbare și volum
culoare 71 Black 7 ml
29RON

Cod: BOU1071 | Mai mult de 20 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 26.08.2019
Ridicare personală
luni 26.08.2019
Bourjois Volume Glamour
culoare 71 Black 7 ml | 29RON

Descrierea produsului Bourjois Volume Glamour

Rimelul rezistent la apă Bourjois Volume Glamour conferă genelor un volum de până la de 11x mai mare, le răsucește și evidențiază privirea, timp de 24 de ore.

Caracteristici:

  • genele capătă o culoare neagră intensă
  • îmbracă precis fiecare geană, conferindu-i un volum maxim
  • aplicatorul perie genele și aplică uniform culoarea
  • compoziția rezistentă la apă împiedică întinderea, oricât de puțină

Mod de aplicare:
Genele se piaptănă, de la rădăcini spre vârfuri. Pentru un efect mai pronunțat, se aplică un al 2-lea strat. Se demachiază cu ajutorul demachiantului pentru fond de ten rezistent la apă.

Caracteristici

Culoare
negru
Rezistent la apă
rezistent la apa
Tipuri de mascara
pentru curbare, pentru volum

Despre brand Bourjois

Brand-ul francez Bourjois, fondat în anul 1863 de către vizionarul Joseph-Albert Ponsine, este specializat mai ales în cosmetica decorativă. Primele sale produse au fost bastonașele de machiaj pe bază de ceară, destinate cu precădere actorilor de teatru și purtând nume comice ca „Jealous“ („gelos“) sau „Lovesick“ („bolnav de Dragoste”).
La momentul actual, Bourjois oferă o gamă variată de produse – rimel, dermatografe, rujuri, demachiante, deodorante, geluri de duş, parfumuri și altele – destinate mai ales femeilor. Se străduieşte însă să-şi urmeze filozofia originală și să ofere clienților calitate de vârf la preţuri rezonabile. Fardurile Bourjois sunt îndrăznețe, elegante și de bun gust, potrivite oricărei ocazii și dispoziții. Parfumurile vă surprind prin senzualitate și intensitate.
De menționat că „sora mai tânără a lui Chanel“ (cum se prezintă însăși marca Bourjois) este literalmente obsedată de culori. În catalogul său găsiți 400 de nuanțe, dintre care un sfert se schimbă în fiecare an, în funcție de trendurile actuale. Un mare accent se pune pe designul ambalajului – Bourjois chiar lansează cu regularitate ediții de colecție limitate, în stil vintage.
Bourjois se mândrește cu străduința sa neîncetată de a dezvolta produse noi. A inventat, printre altele, rimelul cu două capete (Coup de Théâtre) sau fardurile de pleoape pudră în cutiuțe, cu pensula inclusă (Suivez Mon Regard). Cosmetica Bourjois este îndrăgită nu doar de stiliștii profesionişti, ci și de o serie de celebrități ca, de exemplu, Kate Hudson, Jessica Simpson, Kate Middleton sau membrii faimosului grup One Direction.
Marca Bourjois îi va încânta cu siguranță pe toți cei care doresc să arate bine şi să-și creeze propria imagine personalizată, sunt creativi.