BourjoisSourcil Precision creion pentru sprancene

Bourjois Sourcil Precision creion pentru sprancene
Bourjois Sourcil Precision creion pentru sprancene
culoare 06 Blond Clair 1.13 g

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: BOU1094
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse Bourjois Paris de peste 55 RON și vă oferim cadou o geantă pentru cosmetice.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Creionul pentru sprâncene Bourjois Sourcil Precision permite desenarea precisă a formei sprâncenelor, ajustarea acesteia și crearea unui look care rezistă până la 16 ore.

Caracteristici:

  • permite ajustarea și modelarea sprâncenelor
  • asigură un efect natural
  • textura moale facilitează aplicarea
  • periuța de pe capac servește la pieptănarea sprâncenelor și la ajustarea formei lor

Compoziție:

  • ceară naturală de carnauba - asigură un efect de lungă durată

Mod de aplicare:
Conturarea sprâncenelor începe dinspre rădăcina nasului, spre exterior, completând firele lipsă. Sprâncenele se perie cu peria de pe capac și se aranjează în forma dorită.

Caracteristici

Culoare
maro
Culoare
castaniu deschis

Brand-ul francez Bourjois, fondat în anul 1863 de către vizionarul Joseph-Albert Ponsine, este specializat mai ales în cosmetica decorativă. Primele sale produse au fost bastonașele de machiaj pe bază de ceară, destinate cu precădere actorilor de teatru și purtând nume comice ca „Jealous“ („gelos“) sau „Lovesick“ („bolnav de Dragoste”).
La momentul actual, Bourjois oferă o gamă variată de produse – rimel, dermatografe, rujuri, demachiante, deodorante, geluri de duş, parfumuri și altele – destinate mai ales femeilor. Se străduieşte însă să-şi urmeze filozofia originală și să ofere clienților calitate de vârf la preţuri rezonabile. Fardurile Bourjois sunt îndrăznețe, elegante și de bun gust, potrivite oricărei ocazii și dispoziții. Parfumurile vă surprind prin senzualitate și intensitate.
De menționat că „sora mai tânără a lui Chanel“ (cum se prezintă însăși marca Bourjois) este literalmente obsedată de culori. În catalogul său găsiți 400 de nuanțe, dintre care un sfert se schimbă în fiecare an, în funcție de trendurile actuale. Un mare accent se pune pe designul ambalajului – Bourjois chiar lansează cu regularitate ediții de colecție limitate, în stil vintage.
Bourjois se mândrește cu străduința sa neîncetată de a dezvolta produse noi. A inventat, printre altele, rimelul cu două capete (Coup de Théâtre) sau fardurile de pleoape pudră în cutiuțe, cu pensula inclusă (Suivez Mon Regard). Cosmetica Bourjois este îndrăgită nu doar de stiliștii profesionişti, ci și de o serie de celebrități ca, de exemplu, Kate Hudson, Jessica Simpson, Kate Middleton sau membrii faimosului grup One Direction.
Marca Bourjois îi va încânta cu siguranță pe toți cei care doresc să arate bine şi să-și creeze propria imagine personalizată, sunt creativi.