BourjoisLiner Feutre tuș de ochi ultra subțire cu efect de lungă durată

3×
Bourjois Liner Feutre tuș de ochi ultra subțire cu efect de lungă durată
Bourjois Liner Feutre tuș de ochi ultra subțire cu efect de lungă durată
Economisiți
40RON

Economisiți 42%
culoare 16 Noir 0.8 ml
23RON

2 de buc. în stoc | 2.875,00RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: BOU1091
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 25.01.2022
Ridicare personală
începând de astăzi

Tușul carioca ultra subțire Bourjois Liner Feutre permite trasarea unor linii perfecte, care accentuează machiajul, timp de până la 24 de ore.

Caracteristici:

  • nu se întinde și rezistă timp îndelungat
  • vârful ultra subțire asigură o aplicare precisă
  • pigmenții foarte negri garantează o culoare intensă

Mod de aplicare:
Se trasează o linie subțire pe pleoapa de sus, dinspre colțul intern al ochiului spre colțul extern. Pentru un efect de ochi de pisică, se ridică ușor linia înspre tâmple.

Compoziție completă

AQUA/WATER/EAU, BUTYLENE GLYCOL, PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL, STYRENE/ACRYLATES/AMMONIUM METHACRYLATE COPOLYMER, LAURETH-21, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, BENZYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, SODIUM LAURETH-12 SULFATE, SODIUM DEHYDROACETATE, DEHYDROACETIC ACID, AMMONIUM HYDROXIDE, [MAY CONTAIN/PEUT CONTENIR/+/-:D&C BLACK NO. 2 [NANO] (CI 77266)]. Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.
Întregul text

Caracteristici

Culoare
negru
Efect
rezistent

Brand-ul francez Bourjois, fondat în anul 1863 de către vizionarul Joseph-Albert Ponsine, este specializat mai ales în cosmetica decorativă. Primele sale produse au fost bastonașele de machiaj pe bază de ceară, destinate cu precădere actorilor de teatru și purtând nume comice ca „Jealous“ („gelos“) sau „Lovesick“ („bolnav de Dragoste”).
La momentul actual, Bourjois oferă o gamă variată de produse – rimel, dermatografe, rujuri, demachiante, deodorante, geluri de duş, parfumuri și altele – destinate mai ales femeilor. Se străduieşte însă să-şi urmeze filozofia originală și să ofere clienților calitate de vârf la preţuri rezonabile. Fardurile Bourjois sunt îndrăznețe, elegante și de bun gust, potrivite oricărei ocazii și dispoziții. Parfumurile vă surprind prin senzualitate și intensitate.
De menționat că „sora mai tânără a lui Chanel“ (cum se prezintă însăși marca Bourjois) este literalmente obsedată de culori. În catalogul său găsiți 400 de nuanțe, dintre care un sfert se schimbă în fiecare an, în funcție de trendurile actuale. Un mare accent se pune pe designul ambalajului – Bourjois chiar lansează cu regularitate ediții de colecție limitate, în stil vintage.
Bourjois se mândrește cu străduința sa neîncetată de a dezvolta produse noi. A inventat, printre altele, rimelul cu două capete (Coup de Théâtre) sau fardurile de pleoape pudră în cutiuțe, cu pensula inclusă (Suivez Mon Regard). Cosmetica Bourjois este îndrăgită nu doar de stiliștii profesionişti, ci și de o serie de celebrități ca, de exemplu, Kate Hudson, Jessica Simpson, Kate Middleton sau membrii faimosului grup One Direction.
Marca Bourjois îi va încânta cu siguranță pe toți cei care doresc să arate bine şi să-și creeze propria imagine personalizată, sunt creativi.