BourjoisLiner Feutre fixare de lunga durata pentru ochi

14×
Bourjois Liner Feutre fixare de lunga durata pentru ochi
Bourjois Liner Feutre fixare de lunga durata pentru ochi
Promoție
Economisiți
71RON

Economisiți 73%
culoare 011 Noir 0.8 ml
19RON

În stoc | 2.375,00RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: BOU0832
1
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse Bourjois Paris de peste 55 RON și vă oferim cadou o geantă pentru cosmetice.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 27.01.2022
Ridicare personală
începând de mâine joi 27.01.2022

Tușul de ochi carioca rezistent Bourjois Liner Feutre evidențiază întregul machiaj, creând un efect dramatic, cu o privire cu adevărat pătrunzătoare.

Caracteristici:

  • evidențiază forma ochilor și conferă senzualitate privirii
  • permite desenarea unei linii negre intense, dintr-o singură trăsătură
  • asigură o rezistență de până la 24 de ore
  • vârful din fetru, ascuțit cu precizie, alunecă lin pe pleoapă
  • carioca este ideală pentru o aplicare rapidă

Mod de aplicare:
Mai întâi, se schițează conturul, dinspre colțul intern al ochiului spre exterior, apoi se trasează deasupra, într-o linie continuă

Compoziție completă

AQUA (WATER), CI 77266 (CARBON BLACK), BUTYLENE GLYCOL, AMMONIUM STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, PVP, DIETHYLHEXYL SODIUM SULFOSUCCINATE, PHENOXYETHANOL, BENZYL ALCOHOL, METHYLPARABEN, SODIUM HYDROXIDE, PROPYLPARABEN, ALCOHOL, 10BMY003-1 Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.
Întregul text

Caracteristici

Culoare
negru
Consistență
tuș de tip cariocă
Efect
rezistent

Brand-ul francez Bourjois, fondat în anul 1863 de către vizionarul Joseph-Albert Ponsine, este specializat mai ales în cosmetica decorativă. Primele sale produse au fost bastonașele de machiaj pe bază de ceară, destinate cu precădere actorilor de teatru și purtând nume comice ca „Jealous“ („gelos“) sau „Lovesick“ („bolnav de Dragoste”).
La momentul actual, Bourjois oferă o gamă variată de produse – rimel, dermatografe, rujuri, demachiante, deodorante, geluri de duş, parfumuri și altele – destinate mai ales femeilor. Se străduieşte însă să-şi urmeze filozofia originală și să ofere clienților calitate de vârf la preţuri rezonabile. Fardurile Bourjois sunt îndrăznețe, elegante și de bun gust, potrivite oricărei ocazii și dispoziții. Parfumurile vă surprind prin senzualitate și intensitate.
De menționat că „sora mai tânără a lui Chanel“ (cum se prezintă însăși marca Bourjois) este literalmente obsedată de culori. În catalogul său găsiți 400 de nuanțe, dintre care un sfert se schimbă în fiecare an, în funcție de trendurile actuale. Un mare accent se pune pe designul ambalajului – Bourjois chiar lansează cu regularitate ediții de colecție limitate, în stil vintage.
Bourjois se mândrește cu străduința sa neîncetată de a dezvolta produse noi. A inventat, printre altele, rimelul cu două capete (Coup de Théâtre) sau fardurile de pleoape pudră în cutiuțe, cu pensula inclusă (Suivez Mon Regard). Cosmetica Bourjois este îndrăgită nu doar de stiliștii profesionişti, ci și de o serie de celebrități ca, de exemplu, Kate Hudson, Jessica Simpson, Kate Middleton sau membrii faimosului grup One Direction.
Marca Bourjois îi va încânta cu siguranță pe toți cei care doresc să arate bine şi să-și creeze propria imagine personalizată, sunt creativi.