Bourjois Khôl & Contour

dermatograf persistent

Bourjois Khôl & Contour dermatograf persistent
Bourjois Khôl & Contour dermatograf persistent
Bourjois Khôl & Contour dermatograf persistent
culoare 002 Ultra Black 1,2 g
19RON

Cod: BOU01667 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
joi, 22.11.2018
ridicare personală
joi, 22.11.2018
Un cadou pentru tine
Doar această săptămână puteți obține 25% reducere la acest produs. Folosiți codul BF25RO. Mai multe informații găsiți aici. Nu se aplică la produsele aflate deja la reducere sau lichidare de stoc.
Bourjois Khôl & Contour
culoare 002 Ultra Black 1,2 g | 19RON

Descriere cosmetice Bourjois Khôl & Contour

Creionul de ochi cu persistență îndelungată Bourjois Khôl & Contour permite crearea unei linii intense, dintr-o singură trăsătură.

Caracteristici:

  • linia evidențiază machiajul ochilor
  • textura cremoasă alunecă pe pleoapă și se aplică ușor
  • nu se întinde și rezistă până la 16 ore
  • potrivit și pentru ochii sensibili sau pentru cei care poartă lentile de contact

Compoziție:

  • ceară naturală și vitamina E - menajează zona ochilor
  • produs testat dermatologic și oftalmologic
  • ingrediente hipoalergenice

Mod de aplicare:
Se trasează o linie continuă, pe pleoapa superioară sau pe cea inferioară.

Caracteristici

Rezistent la apă
nu

Despre brand Bourjois

Brand-ul francez Bourjois, fondat în anul 1863 de către vizionarul Joseph-Albert Ponsine, este specializat mai ales în cosmetica decorativă. Primele sale produse au fost bastonașele de machiaj pe bază de ceară, destinate cu precădere actorilor de teatru și purtând nume comice ca „Jealous“ („gelos“) sau „Lovesick“ („bolnav de Dragoste”).
La momentul actual, Bourjois oferă o gamă variată de produse – rimel, dermatografe, rujuri, demachiante, deodorante, geluri de duş, parfumuri și altele – destinate mai ales femeilor. Se străduieşte însă să-şi urmeze filozofia originală și să ofere clienților calitate de vârf la preţuri rezonabile. Fardurile Bourjois sunt îndrăznețe, elegante și de bun gust, potrivite oricărei ocazii și dispoziții. Parfumurile vă surprind prin senzualitate și intensitate.
De menționat că „sora mai tânără a lui Chanel“ (cum se prezintă însăși marca Bourjois) este literalmente obsedată de culori. În catalogul său găsiți 400 de nuanțe, dintre care un sfert se schimbă în fiecare an, în funcție de trendurile actuale. Un mare accent se pune pe designul ambalajului – Bourjois chiar lansează cu regularitate ediții de colecție limitate, în stil vintage.
Bourjois se mândrește cu străduința sa neîncetată de a dezvolta produse noi. A inventat, printre altele, rimelul cu două capete (Coup de Théâtre) sau fardurile de pleoape pudră în cutiuțe, cu pensula inclusă (Suivez Mon Regard). Cosmetica Bourjois este îndrăgită nu doar de stiliștii profesionişti, ci și de o serie de celebrități ca, de exemplu, Kate Hudson, Jessica Simpson, Kate Middleton sau membrii faimosului grup One Direction.
Marca Bourjois îi va încânta cu siguranță pe toți cei care doresc să arate bine şi să-și creeze propria imagine personalizată, sunt creativi.