Bourjois Healthy Mix pudra compacta

Bourjois Healthy Mix pudra compacta
Bourjois Healthy Mix pudra compacta
culoare 04 Light Bronze 11 g

Cod: BOU01634 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Bourjois Healthy Mix
Caracteristici

Pudra compactă Bourjois Healthy Mix limitează luciul nedorit al tenului, păstrând însă strălucirea sa naturală. Rezultatul este un aspect odihnit și un machiaj perfect fixat.

Caracteristici:

  • matifiază tenul și îi uniformizează nuanța
  • nu usucă pielea și oferă o senzație de confort
  • lasă pielea luminoasă și strălucitoare
  • diminuează semnele de oboseală
  • are un parfum plăcut, de flori și fructe
  • conține o oglindă mobilă și un aplicator practic, cu burete

Compoziție:

  • vitaminele C, A și B5 - elimină semnele de oboseală

Mod de aplicare:
Se aplică individual sau peste fondul de ten, folosind buretele inclus, în orice moment al zilei.

Caracteristici

Nuanță fond de ten
medium dark

Despre brand Bourjois

Brand-ul francez Bourjois, fondat în anul 1863 de către vizionarul Joseph-Albert Ponsine, este specializat mai ales în cosmetica decorativă. Primele sale produse au fost bastonașele de machiaj pe bază de ceară, destinate cu precădere actorilor de teatru și purtând nume comice ca „Jealous“ („gelos“) sau „Lovesick“ („bolnav de Dragoste”).
La momentul actual, Bourjois oferă o gamă variată de produse – rimel, dermatografe, rujuri, demachiante, deodorante, geluri de duş, parfumuri și altele – destinate mai ales femeilor. Se străduieşte însă să-şi urmeze filozofia originală și să ofere clienților calitate de vârf la preţuri rezonabile. Fardurile Bourjois sunt îndrăznețe, elegante și de bun gust, potrivite oricărei ocazii și dispoziții. Parfumurile vă surprind prin senzualitate și intensitate.
De menționat că „sora mai tânără a lui Chanel“ (cum se prezintă însăși marca Bourjois) este literalmente obsedată de culori. În catalogul său găsiți 400 de nuanțe, dintre care un sfert se schimbă în fiecare an, în funcție de trendurile actuale. Un mare accent se pune pe designul ambalajului – Bourjois chiar lansează cu regularitate ediții de colecție limitate, în stil vintage.
Bourjois se mândrește cu străduința sa neîncetată de a dezvolta produse noi. A inventat, printre altele, rimelul cu două capete (Coup de Théâtre) sau fardurile de pleoape pudră în cutiuțe, cu pensula inclusă (Suivez Mon Regard). Cosmetica Bourjois este îndrăgită nu doar de stiliștii profesionişti, ci și de o serie de celebrități ca, de exemplu, Kate Hudson, Jessica Simpson, Kate Middleton sau membrii faimosului grup One Direction.
Marca Bourjois îi va încânta cu siguranță pe toți cei care doresc să arate bine şi să-și creeze propria imagine personalizată, sunt creativi.

Rating Bourjois Healthy Mix