BourjoisLoose Powder pudra pentru femei

7×
Bourjois Loose Powder pudra pentru femei
Bourjois Loose Powder pudra pentru femei
Promoție
Economisiți
69RON

Economisiți 49%
culoare 01 Peach 32 g
35RON

În stoc | 109,38RON / 100 g, incl. TVA | Cod: BOU03197
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 25.01.2022
Ridicare personală
începând de astăzi

Pudra pulbere Bourjois fixează perfect machiajul, tenul căpătând un finisaj mătăsos și mat, care rezistă ore în șir.

Caracteristici:

  • fixează perfect machiajul, fără a încărca tenul
  • textura minerală se contopește perfect cu tenul
  • conferă un aspect neted și mătăsos
  • protejează tenul față de influențele externe
  • ingredientele pentru matifiere împiedică apariția luciului pielii, timp de câteva ore

Mod de aplicare:
Pudra se aplică pe toată fața, peste fondul de ten, folosind o perie mai mare. Pentru o matifiere locală, se aplică doar pe locurile cu tendință spre luciu excesiv, cum ar fi fruntea, nasul și bărbia.

Compoziție completă

TALC, OAT FLOUR, CALCIUM SILICATE, ZINC STEARATE, FRAGRANCE, QUATERNIUM-15, EUCALYPTUS OIL, SODIUM DEHYDROACETATE, DIMETHICONE, CAMPHOR, MINERAL OIL, MENTHOL, ISOPROPYL MYRISTATE, PROPYLPARABEN, CLOVE OIL, METHYLPARABEN, BHT, MICA, IRON OXIDES. MAY CONTAIN: TITANIUM DIOXIDE, ULTRAMARINES. Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.
Întregul text

Caracteristici

Nuanță fond de ten
fair

Brand-ul francez Bourjois, fondat în anul 1863 de către vizionarul Joseph-Albert Ponsine, este specializat mai ales în cosmetica decorativă. Primele sale produse au fost bastonașele de machiaj pe bază de ceară, destinate cu precădere actorilor de teatru și purtând nume comice ca „Jealous“ („gelos“) sau „Lovesick“ („bolnav de Dragoste”).
La momentul actual, Bourjois oferă o gamă variată de produse – rimel, dermatografe, rujuri, demachiante, deodorante, geluri de duş, parfumuri și altele – destinate mai ales femeilor. Se străduieşte însă să-şi urmeze filozofia originală și să ofere clienților calitate de vârf la preţuri rezonabile. Fardurile Bourjois sunt îndrăznețe, elegante și de bun gust, potrivite oricărei ocazii și dispoziții. Parfumurile vă surprind prin senzualitate și intensitate.
De menționat că „sora mai tânără a lui Chanel“ (cum se prezintă însăși marca Bourjois) este literalmente obsedată de culori. În catalogul său găsiți 400 de nuanțe, dintre care un sfert se schimbă în fiecare an, în funcție de trendurile actuale. Un mare accent se pune pe designul ambalajului – Bourjois chiar lansează cu regularitate ediții de colecție limitate, în stil vintage.
Bourjois se mândrește cu străduința sa neîncetată de a dezvolta produse noi. A inventat, printre altele, rimelul cu două capete (Coup de Théâtre) sau fardurile de pleoape pudră în cutiuțe, cu pensula inclusă (Suivez Mon Regard). Cosmetica Bourjois este îndrăgită nu doar de stiliștii profesionişti, ci și de o serie de celebrități ca, de exemplu, Kate Hudson, Jessica Simpson, Kate Middleton sau membrii faimosului grup One Direction.
Marca Bourjois îi va încânta cu siguranță pe toți cei care doresc să arate bine şi să-și creeze propria imagine personalizată, sunt creativi.