BorotalcoPure Deodorant Spray fara continut de aluminiu 48 de ore

2×
Borotalco Pure Deodorant Spray fara continut de aluminiu 48 de ore
Borotalco Pure Deodorant Spray fara continut de aluminiu 48 de ore
Economisiți
31RON

Economisiți 48%
150 ml
16RON

În stoc | 10,67RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: BRL2782
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 13.12.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 09.12.2021

Doriți să vă protejați împotriva mirosului de transpirație, timp de 48 de ore, lăsând totuși pielea să respire? Deodorantul spray Borotalco Pure este alegerea ideală pentru dvs. Nu conține săruri de aluminiu și, de aceea, nu astupă glandele sudoripare. Dar, datorită pudrei de talc, absoarbe eficient umezeala cauzată de transpirație, lăsând axilele uscate. În plus, parfumul său plăcut și delicat vă oferă o senzație de prospețime durabilă.

Caracteristici:

  • îndepărtează mirosul de transpirație și are un efect dezodorizant fiabil, timp de 48 de ore
  • nu astupă porii și glandele sudoripare, lăsând pielea să respire liber
  • absoarbe umezeala neplăcută a transpirației de la subraț
  • lasă pielea uscată, fină și catifelată
  • asigură o senzație de prospețime continuă, datorită parfumului discret, dar persistent
  • respectă echilibrul natural al pielii
  • produsul este testat dermatologic

Ingrediente:

  • microtalc – pulbere de mastic, care absoarbe umezeala, pentru o piele uscată și catifelată
  • nu conține săruri de aluminiu – lasă porii să respire

Aplicare:
Deodorantul spray fără săruri de aluminiu, Borotalco Pure, se aplică zilnic dimineața – sau și în timpul zilei, dacă este cazul – pe pielea curată și uscată. Se pulverizează pe axile de la o distanță de aproximativ 15 cm. Lăsați să se usuce, înainte de a vă îmbrăca.

Caracteristici

Tipul ambalajului
spray
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Borotalco rezolvă definitiv toate problemele neplăcute legate de transpiraţie! Aceste deodorante şi antitranspirante extrem de eficiente sunt deosebit de îndrăgite în Italia. Acum aveţi ocazia unică de a le încerca şi dumneavoastră!
Praful fin, din talc curat, cu parfum inconfundabil, a fost preparat pentru prima dată de către farmacistul Henry Roberts, încă din anul 1878. În acea perioadă, el nici nu avea idee că a reuşit să fabrice un produs de succes absolut, utilizat cu mare plăcere în Italia chiar şi acum, după mai bine de cinci generaţii!
Pudra parfumată pentru corp Borotalco a fost lansată pe piaţă în anul 1904, iar în anii ‘90 a devenit o sursă de inspiraţie şi pentru alte produse. Curând după aceea, au apărut deodorante, geluri de duş, săpunuri şi spume de baie, toate purtând numele Borotalco.
Produsele Borotalco sunt unice datorită aromei unisex inconfundabile. Componenta Microtalcum conferă o protecţie de încredere împotriva transpiraţiei şi a mirosului neplăcut, pe o durată de 48 de ore! Antitranspirantele şi deodorantele Borotalco nu conţin alcool şi sunt testate dermatologic. Încercaţi produsele împotriva transpiraţiei, de mulţi ani folosite cu plăcere de italieni. Încercaţi Borotalco!