BorotalcoIntensive spray anti-perspirant

1×
Borotalco Intensive spray anti-perspirant
Borotalco Intensive spray anti-perspirant
Economisiți
30RON

Economisiți 26%
150 ml
22RON

În stoc | 14,67RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: BRL2797
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 13.12.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 09.12.2021

Axila dvs. poate rămâne uscată, chiar și în situații dificile. Sprayul antiperspirant Borotalco Intensive vă ajută să vă simțiți confortabil și să preveniți mirosurile neplăcute timp de 72 de ore. În plus, nu conține alcool, deci nu irită pielea. Din contră, ajută la calmarea pielii și o parfumează cu inconfundabila aromă Borotalco. 

Caracteristici:

  • previne apariția mirosului de transpirație timp de 72 de ore
  • reduce semnificativ senzația de umezeală
  • nu irită pielea și are efect de netezire
  • potrivit și în caz de transpirație excesivă
  • cu un parfum inconfundabil
  • nu astupă porii

Ingrediente:

  • talc natural – absoarbe excesul de umiditate, înviorează pielea și o lasă fină ca mătasea
  • fără alcool

Aplicare:
Antiperspirantul Borotalco Intensive se pulverizează uniform pe axila uscată și curată. Lăsați să se absoarbă, înainte de a vă îmbrăca.

Caracteristici

Tipul ambalajului
spray
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Borotalco rezolvă definitiv toate problemele neplăcute legate de transpiraţie! Aceste deodorante şi antitranspirante extrem de eficiente sunt deosebit de îndrăgite în Italia. Acum aveţi ocazia unică de a le încerca şi dumneavoastră!
Praful fin, din talc curat, cu parfum inconfundabil, a fost preparat pentru prima dată de către farmacistul Henry Roberts, încă din anul 1878. În acea perioadă, el nici nu avea idee că a reuşit să fabrice un produs de succes absolut, utilizat cu mare plăcere în Italia chiar şi acum, după mai bine de cinci generaţii!
Pudra parfumată pentru corp Borotalco a fost lansată pe piaţă în anul 1904, iar în anii ‘90 a devenit o sursă de inspiraţie şi pentru alte produse. Curând după aceea, au apărut deodorante, geluri de duş, săpunuri şi spume de baie, toate purtând numele Borotalco.
Produsele Borotalco sunt unice datorită aromei unisex inconfundabile. Componenta Microtalcum conferă o protecţie de încredere împotriva transpiraţiei şi a mirosului neplăcut, pe o durată de 48 de ore! Antitranspirantele şi deodorantele Borotalco nu conţin alcool şi sunt testate dermatologic. Încercaţi produsele împotriva transpiraţiei, de mulţi ani folosite cu plăcere de italieni. Încercaţi Borotalco!