BorotalcoIntensive antiperspirant roll-on

Borotalco Intensive antiperspirant roll-on
Borotalco Intensive antiperspirant roll-on
Economisiți
26RON

Economisiți 11%
50 ml
23RON

În stoc | 46,00RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: BRL2796
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 10.12.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Transpirația excesivă nu mai constituie o problemă. Deodorantul roll-on, Borotalco Intensive, vă protejează de umezeală și de mirosurile neplăcute, chiar și în momentele cele mai intense. Formula înalt performantă, cu ingrediente active extra absorbante și cu pudră de talc, oferă o protecție fiabilă împotriva transpirației, iar efectul înviorător al deodorantului durează până la 72 de ore. Axilele rămân uscate, moi și plăcut parfumate.

Caracteristici:

  • protejează împotriva mirosului de transpirație, iar efectul dezodorizant persistă 72 de ore
  • are o acțiune absorbantă intensă și elimină umezeala neplăcută, de la subraț
  • lasă pielea complet uscată, fină și catifelată
  • asigură o senzație de prospețime durabilă, datorită inconfundabilului parfum Borotalco
  • respectă echilibrul natural al pielii și nu provoacă iritații
  • nu astupă porii, și lasă pielea să respire liber
  • produsul este testat dermatologic

Ingrediente:

  • microtalc – pulbere de mastic, care absoarbe umezeala, pentru o piele uscată și catifelată
  • nu conține săruri de aluminiu – lasă porii să respire
  • nu conține alcool – nu provoacă iritații

Aplicare:
Deodorantul roll-on Borotalco Intensive se aplică după cum este cazul, în orice moment al zilei, pe pielea curată și complet uscată. Se întinde cu treceri ușoare, până acoperiți întreaga axilă. Lăsați să se usuce, înainte de a vă îmbrăca.

Caracteristici

Tipul ambalajului
roll-on
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Borotalco rezolvă definitiv toate problemele neplăcute legate de transpiraţie! Aceste deodorante şi antitranspirante extrem de eficiente sunt deosebit de îndrăgite în Italia. Acum aveţi ocazia unică de a le încerca şi dumneavoastră!
Praful fin, din talc curat, cu parfum inconfundabil, a fost preparat pentru prima dată de către farmacistul Henry Roberts, încă din anul 1878. În acea perioadă, el nici nu avea idee că a reuşit să fabrice un produs de succes absolut, utilizat cu mare plăcere în Italia chiar şi acum, după mai bine de cinci generaţii!
Pudra parfumată pentru corp Borotalco a fost lansată pe piaţă în anul 1904, iar în anii ‘90 a devenit o sursă de inspiraţie şi pentru alte produse. Curând după aceea, au apărut deodorante, geluri de duş, săpunuri şi spume de baie, toate purtând numele Borotalco.
Produsele Borotalco sunt unice datorită aromei unisex inconfundabile. Componenta Microtalcum conferă o protecţie de încredere împotriva transpiraţiei şi a mirosului neplăcut, pe o durată de 48 de ore! Antitranspirantele şi deodorantele Borotalco nu conţin alcool şi sunt testate dermatologic. Încercaţi produsele împotriva transpiraţiei, de mulţi ani folosite cu plăcere de italieni. Încercaţi Borotalco!