BorotalcoActive Sea Salts deodorant spray cu o eficienta de 48 h

2×
Borotalco Active Sea Salts deodorant spray cu o eficienta de 48 h
Borotalco Active Sea Salts deodorant spray cu o eficienta de 48 h
Economisiți
53RON

Economisiți 54%
150 ml
24RON

În stoc | 16,00RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: BRL02816
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 13.12.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 09.12.2021

Oricând depunem mai mult efort fizic, începem să transpirăm mai mult și axilele noastre emană mirosuri neplăcute. Tocmai aceste clipe sunt cele de eficiență maximă pentru spray-ul deodorant Borotalco Active Sea Salts. Cu cât vă mișcați mai mult, cu atât tehnologia Odor-Converter™ eliberează aroma sării de mare într-o doză mai intensă. Pielea dvs. rămâne parfumată, uscată și catifelată, timp de 48 de ore, datorită capacității absorbante a pudrei de talc.

Caracteristici:

 • minimizează mirosul de transpirație și are un efect dezodorizant care persistă 48 de ore
 • se activează prin mișcare: în caz de intensificare a transpirației, eliberează o doză de parfum suplimentară
 • oferă prospețime și stimulează simțurile, datorită aromelor de briză marină și de sare
 • nu astupă porii și glandele sudoripare, lasă pielea să respire liber,
 • suprimă umezeala neplăcută de la axilă și catifelează pielea
 • este potrivit și pentru pielea sensibilă sau după ras
 • respectă echilibrul natural al pielii

Ingrediente:

 • tehnologie Odor-Converter™ – microcapsulele se activează și eliberează mai mult parfum, atunci când sesizează o activitate fizică crescută și intensificarea transpirației
 • microtalc – pulbere de mastic, care absoarbe umezeala, pentru o piele uscată și catifelată
 • nu conține săruri de aluminiu – lasă porii să respire
 • nu conține alcool – nu provoacă iritații

Aplicare:
Deodorantul spray, Borotalco Active Sea Salts, se aplică zilnic, pe pielea curată și complet uscată. Pulverizați uniform pe axile, de la o distanță de aproximativ 15 cm. Puteți repeta aplicarea pe parcursul zilei.

Sfat Notino:
Vă plac compoziția delicată și protecția activă ale deodorantului spray, Borotalco Active Sea Salts? Încercați și variantele cu aromă de lămâie și de limetă (Borotalco Active Citrus & Lime) sau cu aromă de mandarine și de neroli (Borotalco Active Mandarin & Neroli).

Notă importantă

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
Întregul text

Caracteristici

Tipul ambalajului
spray
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Borotalco rezolvă definitiv toate problemele neplăcute legate de transpiraţie! Aceste deodorante şi antitranspirante extrem de eficiente sunt deosebit de îndrăgite în Italia. Acum aveţi ocazia unică de a le încerca şi dumneavoastră!
Praful fin, din talc curat, cu parfum inconfundabil, a fost preparat pentru prima dată de către farmacistul Henry Roberts, încă din anul 1878. În acea perioadă, el nici nu avea idee că a reuşit să fabrice un produs de succes absolut, utilizat cu mare plăcere în Italia chiar şi acum, după mai bine de cinci generaţii!
Pudra parfumată pentru corp Borotalco a fost lansată pe piaţă în anul 1904, iar în anii ‘90 a devenit o sursă de inspiraţie şi pentru alte produse. Curând după aceea, au apărut deodorante, geluri de duş, săpunuri şi spume de baie, toate purtând numele Borotalco.
Produsele Borotalco sunt unice datorită aromei unisex inconfundabile. Componenta Microtalcum conferă o protecţie de încredere împotriva transpiraţiei şi a mirosului neplăcut, pe o durată de 48 de ore! Antitranspirantele şi deodorantele Borotalco nu conţin alcool şi sunt testate dermatologic. Încercaţi produsele împotriva transpiraţiei, de mulţi ani folosite cu plăcere de italieni. Încercaţi Borotalco!