BorotalcoActive Citrus & Lime deodorant spray 48 de ore

4×
Borotalco Active Citrus & Lime deodorant spray 48 de ore
Borotalco Active Citrus & Lime deodorant spray 48 de ore
Economisiți
23RON

Economisiți 21%
150 ml
18RON

În stoc | 12,00RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: BRL2795
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 13.12.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 09.12.2021

Faceți sport la maximum, fără a vă face griji din cauza mirosului neplăcut al transpirației – deodorantul spray, 48h Borotalco Active Citrus & Lime, vă protejează împotriva acestuia până la 48 de ore. Cu cât faceți mai multă mișcare, cu atât funcționează mai intens. Conține microcapsule activate de efortul fizic, care eliberează un miros înviorător, de citrice.

Caracteristici:

  • oferă 48 de ore de protecție împotriva mirosului corporal
  • parfumează axilele, asigurând o senzație de prospețime durabilă
  • este activat de mișcare
  • testat în condiții de efort intens
  • are o aromă fresh, de citrice

Ingrediente:

  • tehnologia Odor-Converter™ – conține microcapsule, care se activează atunci când vă mișcați și transpirați

Aplicare:
Deodorantul se aplică pe pielea uscată a axilei.

Caracteristici

Tipul ambalajului
spray
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Borotalco rezolvă definitiv toate problemele neplăcute legate de transpiraţie! Aceste deodorante şi antitranspirante extrem de eficiente sunt deosebit de îndrăgite în Italia. Acum aveţi ocazia unică de a le încerca şi dumneavoastră!
Praful fin, din talc curat, cu parfum inconfundabil, a fost preparat pentru prima dată de către farmacistul Henry Roberts, încă din anul 1878. În acea perioadă, el nici nu avea idee că a reuşit să fabrice un produs de succes absolut, utilizat cu mare plăcere în Italia chiar şi acum, după mai bine de cinci generaţii!
Pudra parfumată pentru corp Borotalco a fost lansată pe piaţă în anul 1904, iar în anii ‘90 a devenit o sursă de inspiraţie şi pentru alte produse. Curând după aceea, au apărut deodorante, geluri de duş, săpunuri şi spume de baie, toate purtând numele Borotalco.
Produsele Borotalco sunt unice datorită aromei unisex inconfundabile. Componenta Microtalcum conferă o protecţie de încredere împotriva transpiraţiei şi a mirosului neplăcut, pe o durată de 48 de ore! Antitranspirantele şi deodorantele Borotalco nu conţin alcool şi sunt testate dermatologic. Încercaţi produsele împotriva transpiraţiei, de mulţi ani folosite cu plăcere de italieni. Încercaţi Borotalco!