Biotherm Skin Oxygen Strengthening Concentrateser antioxidant

Biotherm Skin Oxygen Strengthening Concentrate ser antioxidant
Biotherm Skin Oxygen Strengthening Concentrate ser antioxidant
50 ml

Cod: BIO2880 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Te anunțăm imediat, prin e-mail, când produsul reapare în stoc. Depinde numai de tine dacă alegi să profiți de ofertă.

Prin trimitere, vă exprimați acordul cu privire la prelucrarea e-mailului în scopul informării dvs. privind disponibilitatea produsului, de către compania Notino, s.r.o., până la expedierea e-mailului respectiv, dar timp de maximum 1 an. Aveți dreptul de a vă retrage oricând consimțământul. Pentru mai multe informații, consultați principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.​.

Descrierea produsului Biotherm Skin Oxygen Strengthening Concentrate
Caracteristici

Serul antioxidant Biotherm Skin Oxygen protejează pielea față de efectele negative ale mediului extern. După o scurtă perioadă de utilizare regulată, pielea capătă un aspect mai uniform și mai strălucitor și devine mai rezistentă.

Caracteristici:

  • îmbunătățește capacitatea naturală de autoapărare a organismului
  • iluminează pielea și îi uniformizează nuanța
  • ajută la reducerea imperfecțiunilor tenului
  • hidratează și catifelează tenul
  • serul acționează timp de 24 de ore

Ingrediente:

  • extract de chlorella – revitalizează și hrănește pielea
  • plancton termal – întărește sistemul imunitar al pielii

Mod de aplicare:
serul se aplică pe pielea feței, efectuând un masaj ușor. se aplică zilnic, dimineața și seara. Pentru rezultate optime, se utilizează împreună cu alte produse din gama Biotherm Skin Oxygen.

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
protecție împotriva influențelor externe

Despre brand Biotherm

Biotherm simbolizează interacțiunea armonioasă dintre om și natură. Pătrunde și tu în lumea acvatică a acestui brand de cosmetice unic.

Brandul Biotherm este inspirat de forța izvoarelor termale, a mineralelor și a altor substanțe bioactive. Compoziția unică a produselor absoarbe energia din apă, ca element natural de la care a început viața pe Terra.

Efectele izvoarelor naturale din Pirinei sunt cunoscute de secole. Unii au crezut chiar că acestea ar fi izvoarele veșnicei tinereți. În anii '50 ai secolului trecut, pe suprafața acestor izvoare a fost descoperită o substanță specială, ale cărei proprietăți extraordinare au fost demonstrate de cercetările ulterioare efectuate de Dr. Jose Jullien. Acesta a combinat cunoștințele sale cu experiența cosmeticienei Janine Marissal și, împreună, au pus bazele brandului Biotherm.

Datorită caracteristicilor sale biologice unice, această apă creează o interacțiune optimă cu pielea umană, având capacitatea de a regenera și de a proteja în mod unic pielea. Biotherm oferă astăzi unul dintre cele mai bune tratamente pentru ten și corp, precum și parfumuri fresh fermecătoare, cu accente naturale. Testează și tu magia acestei ape vii.

Rating Biotherm Skin Oxygen Strengthening Concentrate