Biotherm Life Plankton fiolă umplerea ridurilor

1×
Biotherm Life Plankton fiolă umplerea ridurilor
Biotherm Life Plankton fiolă umplerea ridurilor
Livrare gratuită
226RON

226,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: BIO05872 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse Biotherm de minim 250 RON și primiți cadou o geantă pentru cosmetice cu mini produse populare.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 18.05.2021
Ridicare personală
duminică 16.05.2021

Descriere Biotherm Life Plankton
Caracteristici

Stresul, deficitul de somn și diverse influențe ale mediului. Toate pot duce la deshidratarea pielii, la ofilirea contururilor și la un aer obosit. Dar fiolele Biotherm Life Plankton nivelează ridurile, oferă rapid tenului energia și hidratarea necesare și îi favorizează regenerarea.

Compusul activ unic Life Plankton™, împreună cu acidul hialuronic regenerează profund tenul în doar 8 zile, elimină vizibil semnele de îmbătrânire și întăresc funcția barierei cutanate. Tenul dvs. rămâne frumos și neted, arată proaspăt și strălucește din nou de tinerețe.

Caracteristici:

  • elimină de pe față toate semnele de oboseală
  • reduce vizibil ridurile, în decurs de 8 zile
  • redă tenului aspectul uniform și strălucirea tinerească
  • hidratează adecvat tenul, timp de 8 ore
  • asigură regenerarea tenului în profunzime
  • ajută la întărirea barierei de protecție cutanată
  • se absoarbe foarte repede în piele
  • nu lasă în urmă o peliculă lipicioasă

Ingrediente:

  • Life Plankton™ – regenerează intens tenul
  • acid hialuronic cu greutate moleculară mică – pătrunde adânc în piele, are efecte hidratante intense și netezește liniile fine și ridurile

Aplicare:
Îndepărtați cu atenție vârful fiolei, aplicați conținutul pe tenul uscat și curățat și masați ușor, cu mișcări circulare. Folosiți dimineața sau seara.

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele, piele eczematoase si atopice
Efect
Hidratare, detoxifiere, anti-age, iluminare, antistres, lifting, regenerare, nutriție
Când se utilizează
ziua și noaptea

Despre brand Biotherm

Biotherm simbolizează interacțiunea armonioasă dintre om și natură. Pătrunde și tu în lumea acvatică a acestui brand de cosmetice unic.

Brandul Biotherm este inspirat de forța izvoarelor termale, a mineralelor și a altor substanțe bioactive. Compoziția unică a produselor absoarbe energia din apă, ca element natural de la care a început viața pe Terra.

Efectele izvoarelor naturale din Pirinei sunt cunoscute de secole. Unii au crezut chiar că acestea ar fi izvoarele veșnicei tinereți. În anii '50 ai secolului trecut, pe suprafața acestor izvoare a fost descoperită o substanță specială, ale cărei proprietăți extraordinare au fost demonstrate de cercetările ulterioare efectuate de Dr. Jose Jullien. Acesta a combinat cunoștințele sale cu experiența cosmeticienei Janine Marissal și, împreună, au pus bazele brandului Biotherm.

Datorită caracteristicilor sale biologice unice, această apă creează o interacțiune optimă cu pielea umană, având capacitatea de a regenera și de a proteja în mod unic pielea. Biotherm oferă astăzi unul dintre cele mai bune tratamente pentru ten și corp, precum și parfumuri fresh fermecătoare, cu accente naturale. Testează și tu magia acestei ape vii.

Rating Biotherm Life Plankton1