Biotherm Aqua Glow Super Concentrate masca pentru celule

Biotherm Aqua Glow Super Concentrate masca pentru celule
Biotherm Aqua Glow Super Concentrate masca pentru celule
35 g
31RON

88,57RON / 100 g, incl. TVA
Cod: BIO05879 | 4 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 13.05.2021
Ridicare personală
marți 11.05.2021

Descriere Biotherm Aqua Glow Super Concentrate
Caracteristici

Masca facială Biotherm Aqua Glow Super Concentrate răsfață și îngrijește tenul.

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
Hidratare, detoxifiere, iluminare, revitalizare, regenerare, nutriție

Despre brand Biotherm

Biotherm simbolizează interacțiunea armonioasă dintre om și natură. Pătrunde și tu în lumea acvatică a acestui brand de cosmetice unic.

Brandul Biotherm este inspirat de forța izvoarelor termale, a mineralelor și a altor substanțe bioactive. Compoziția unică a produselor absoarbe energia din apă, ca element natural de la care a început viața pe Terra.

Efectele izvoarelor naturale din Pirinei sunt cunoscute de secole. Unii au crezut chiar că acestea ar fi izvoarele veșnicei tinereți. În anii '50 ai secolului trecut, pe suprafața acestor izvoare a fost descoperită o substanță specială, ale cărei proprietăți extraordinare au fost demonstrate de cercetările ulterioare efectuate de Dr. Jose Jullien. Acesta a combinat cunoștințele sale cu experiența cosmeticienei Janine Marissal și, împreună, au pus bazele brandului Biotherm.

Datorită caracteristicilor sale biologice unice, această apă creează o interacțiune optimă cu pielea umană, având capacitatea de a regenera și de a proteja în mod unic pielea. Biotherm oferă astăzi unul dintre cele mai bune tratamente pentru ten și corp, precum și parfumuri fresh fermecătoare, cu accente naturale. Testează și tu magia acestei ape vii.

Rating Biotherm Aqua Glow Super Concentrate