Treci la conținutul principal

RUTINE DE ÎNGRIJIRE PERSONALIZATĂ, DE LA BIOTHERM

RUTINA PENTRU REGENERAREA TENULUI

Biotherm Life Plankton™


Descoperiți excepționalele proprietăți de regenerare asigurate de Life Plankton™, un microorganism de origine naturală din Pirineii francezi. Aplicați pe pielea curată serul regenerator Life Plankton™ Elixir, cu un conținut ridicat din această substanță, care regenerează, fortifică și protejează pielea.

Apoi completați-vă ritualul cu un balsam hidratant, o cremă de ochi sau cu fiolele speciale care maximizează efectul tratamentului dvs.

RUTINA ÎMPOTRIVA RIDURILOR ȘI A ÎMBĂTRÂNIRII TENULUI

Biotherm Blue Therapy


Semnele de îmbătrânire prematură necesită o îngrijire anti-age eficientă. Începeți ritualul cu aplicarea spumei de curățare și apoi, pentru maximizarea efectului, folosiți cremele de zi și de noapte Blue Therapy Red Algae Uplift, ale căror texturi se completează perfect. Astfel, tenul devine mai ferm, iar liniile fine sunt netezite. Nu uitați nici de produsul pentru pielea deosebită și sensibilă din jurul ochilor.

Dacă suferiți brusc de probleme cu tenul, încercați și tratamentul intensiv pentru fermitate, cu durata de 28 de zile.

RUTINA PENTRU HIDRATAREA TENULUI

Biotherm AquasourceUn ten hidratat este mai ferm și mai rezistent la influențe negative și arată mai sănătos. Biotherm oferă o rutină simplă pentru hidratare intensă. O parte esențială este tonicul Biosource, care hidratează tenul și îndepărtează impuritățile. Îngrijirea de zi și de noapte va consta în linia Aquasource, caracterizată printr-o textură ușoară și o absorbție rapidă - aplicați consecutiv serul, crema de zi/noapte și crema de ochi.

RUTINA DE ÎNGRIJIRE A TENULUI PENTRU BĂRBAȚI

Biotherm Homme


Și tenul bărbaților merită hidratat, regenerat și curățat de impurități. Prin urmare, pe lângă gelul de curățare, trebuie să folosiți zilnic îngrijirea hidratantă Aquapower, care menține tenul hrănit și suplu, pe tot parcursul zilei. Dar, odată cu înaintarea în vârstă, devine la fel de importantă și regenerarea, folosind linia de tratament Force Supreme, care redă tenului fermitatea și combate semnele îmbătrânirii.

Dacă vă bărbieriți regulat, veți aprecia de asemenea balsamul calmant și hidratant Ultra Confort.