CELE MAI POPULARE COLECȚII DE BIOTHERM

De milioane de ani, izvoarele calde din Pirineii francezi au fost renumite ca adevărate fântâni ale tinereții. Secole mai târziu, biologii Biotherm au dezvăluit secretul: LIFE PLANKTON ™, un microorganism cu proprietăți regenerative extraordinare. Astăzi, pentru prima dată, Life Plankton ™ este infuzat în cea mai mare concentrație într-un tratament miraculos de regenerare a pielii cu Essence Life Plankton ™. Descoperiți puterea vindecătoare a Life Plankton ™ cu noul Elixir Life Plankton ™ care completează ritualul zilnic de întinerire pentru tenul tău.

întregul text ascundeți textul

Îmbătrânirea prematură a tenului necesită un tratament preventiv eficace. Diminuați liniile fine și obțineți luminozitate cu gama de tratamente Biotherm pentru toate tipurile de piele. Descoperă produsul Blue Therapy care se potrivește nevoilor individuale ale tenului tău, pentru rezultate optime.

întregul text ascundeți textul

Produsele de hidratare pentru pielea foarte uscată trebuie să hidrateze fără să încarce. Crema de hidratare intensă Biotherm va catifela și va hrăni tenul pentru un aspect sănătos. Aquasource aduce cel mai bun tratament pentru pielea uscată, cu rezultate imbatabile, concepute pentru a combate poluarea și efectele sale negative asupra tenului.

întregul text ascundeți textul

Produsele Biotherm sunt concepute cu ajutorul unui ingredient spa unic din apele din izvoare termale  și oferă o gamă completă de îngrijire a pielii pentru toate tipurile de ten. Hrăniți-vă pielea cu emblematicul Lait Corporel și bucurați-va de o piele netedă, hidratată și elastică.

întregul text ascundeți textul

Tenul masculin merită să rămână sănătoas și hidratat, ajutat să combată stresul și poluarea vieții moderne. Descoperiți soluția completă de produse de îngrijire a feței de la Biotherm Homme cu gama Aquapower pentru hidratarea zilnică.

întregul text ascundeți textul