BeYuSun pudra

BeYu Sun pudra
BeYu Sun pudra
culoare 3819.3 11 g

Cod: BYU0049 | Acest produs este momentan indisponibil

Despre brand BeYu

BeYu cosmetice- pasiunea pentru make-up. Ca produs al pasiunii sale, Helmut Baurecht, vizionarul industriei cosmetice, a lansat brandul BeYu in 1999- parte din grupul cosmetic ArtDeco- pentru a indeplini dorintele si asteptarile femeilor moderne si increzatoare: cosmetice de prima clasa oferind valoare raportului calitate premium/pret mediu.
Compania "BeYu si GmbH " este una dintre cele mai de succes companii producatoare de produse cosmetice de inalta calitate din Europa.  In momentul de fata BeYu cosmetics and more GmbH este recunoscut pe piata de produse cosmetice ca fiind unul dintre cei mai importanti producatori, iar produsele sale sunt distribuite in Germania si in alte 39 de tari din intreaga lume.
Produsele cosmetice BeYu reprezinta o combinatie unica de calitate, functionalitate si estetica, fiind create din ingrediente de prima clasa, netestate pe animale, bine tolerate de piele, in conformitate cu standardele europene. BeYu transpune cele mai noi tendinte de pe scena modei internationale in produsele sale cosmetice, cu un design modern si functional, in continua imbunatatire, conform cerintelor inovatoare ale pietei de produse cosmetice.
BeYu transpune cele mai noi tendinte de pe scena modei internationale in produsele sale cosmetice, cu un design modern si functional, in continua imbunatatire, conform cerintelor inovatoare ale pietei de produse cosmetice.

.

Rating BeYu Sun