Beverly Hills Formula Perfect White Black

Apa de gura pentru albire cu particule de carbon pentru o respiratie proaspata

Beverly Hills Formula Perfect White Black Apa de gura pentru albire cu particule de carbon pentru o respiratie proaspata
Beverly Hills Formula Perfect White Black Apa de gura pentru albire cu particule de carbon pentru o respiratie proaspata
500 ml
29RON

Cod: BEV0004 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Coletăria
marți 28.05.2019
Ridicare personală
miercuri 29.05.2019
Beverly Hills Formula Perfect White Black
500 ml | 29RON

Descriere cosmetice Beverly Hills Formula Perfect White Black

Apa de gură Beverly Hills Formula Perfect White Black amplifică efectul pastei de dinți pentru albire și reface strălucirea zâmbetului.

Caracteristici:

  • elimină durabil halitoza
  • contribuie la albirea dinților
  • distruge bacteriile din zonele interdentare
  • facilitează îndepărtarea petelor dentare

Cum se utilizează:
Se clătește cavitatea bucală dimineața, seara sau în orice moment este necesar, apoi se scuipă. După efectuarea periajului dentar, se clătește gura cu apă de gură, respectând timpul specificat pe ambalaj, apoi se scuipă.

Despre brand Beverly Hills Formula

Formula mărcii irlandeze Beverly Hills asigură o îngrijire excelentă a dinților și a cavității bucale. Pastele de dinți pentru albire, apele de gură și celelalte produse concepute pentru igiena orală au efecte puternice, care le oferă utilizatorilor un zâmbet frumos, ca la Hollywood.

Brandul a fost fondat în anul 1992 în Irlanda. Tehnologia modernă, împreună cu ingredientele de calitate permit lansarea unor produse prietenoase, atât cu smalțul dinților, cât și cu gingiile sensibile. Prin curățarea regulată și temeinică, aceste produse întăresc dinții și asigură un aspect sănătos și o albeață perfectă.

Încercați produsele cosmetice de înaltă calitate pentru cavitatea bucală, astfel încât zâmbetul dumneavoastră să fie la fel de strălucitor ca al vedetelor de la Hollywood!