Bețișoare din bumbac

Cele mai vândute

Bețișoare de urechi – un ajutor mic, dar versatil

Merită să aveți acasă bețișoare din bumbac, fie că sunteți bărbat sau femeie. Nu ocupă mult loc în dulăpiorul din baie, dar vă salvează - sau, cel puțin, vă ușurează o mulțime de situații.

Mai mult decât niște simple betisoare de urechi

Indiferent de ce indică numele, bețișoarele din bumbac nu sunt, nici pe departe, doar pentru urechi. Au o paletă de utilizări cu adevărat largă:

  • Pentru urechi. Da, sunt concepute în primul rând pentru acest scop și sunt excelente. Alegeți însă unele cu capătul îngustat, pentru o manevrare ușoară, care nu deteriorează canalul urechii. La curățarea zonei externe a urechii, puteți folosi fără teamă orice bețișor.
  • Speciale pentru copii. Bețișoarele din bumbac pentru copii pot fi prevăzute cu un vârf special, cu mai multă vată, care împiedică pătrunderea accidentală în adâncul urechii. Dacă doriți betisoare urechi bebe, alegeți-le pe acestea – cu formă anatomică.
  • Pentru buric. Bețișoarele de vată curăță ușor și delicat murdăria care poate apărea în buricul celor mai mici.
  • Pentru manichiură. Ați aplicat lacul de unghii peste margini? Nimic nu funcționează mai bine decât un bețișor de vată înmuiat în acetonă. Cuticulele din jur vor fi din nou perfect curate.
  • În timpul machiajului. Doriți să estompați ușor linia de creion din jurul ochilor pentru un machiaj fumuriu perfect? Să extindeți și să finisați conturul ochilor sau să corectați linia rujului la marginile buzelor? Și în aceste situații, bețișoarele de urechi nu au concurență.
  • Pentru aplicarea diverselor preparate. Cele mai diverse ape, tincturi sau alte produse pot fi aplicate ușor și precis, cu bețișoarele de urechi.

Din ce este alcătuit un bețișor din bumbac

În esență, bețișoarele din bumbac nu se deosebesc prea mult. Cele mai mari diferențe constau în forma capătului și în ambalaj. O pungă este suficientă pentru acasă, dar în călătorii veți aprecia un ambalaj solid, resigilabil.

  • Capătul bețișorului de urechi este, de obicei, din vată. Este un material nu doar absorbant, ci și foarte delicat cu pielea.
  • Batonul central este fabricat adesea din hârtie, dar există și bețișoare de urechi din bambus. Datorită hârtiei sau bambusului, batonul de unică folosință nu împovărează mediul.
  • Îngrijirea specială este cea oferită de unele bețișoare de urechi, ale căror capetele de bumbac conțin și aloe vera sau vitamine.

Nu vi se termină cumva bețișoarele din bumbac? Introduceți un pachet în coș. Își vor dovedi utilitatea acasă.