Treci la conținutul principal

Clean girl look

Avem o nouă tendință virală TikTok! Creați-o cu ajutorul produselor uimitoare Smashbox. Vă prezentăm look-ul clean girl. Un ten proaspăt și radiant, puțin fard roz pe pomeți și buze glossy. Un look minimalist, curat, perfect pentru orice suflet romantic.

Pasul 1 Față

Machiajul clean girl înseamnă, mai ales, un ten care radiază din interior. Începeți machiajul, aplicând unul dintre primer-ele noastre Photo Finish. Dacă vă doriți un ten perfect neted, dar și protejat, acest primer este alegerea potrivită pentru dvs. Creează o barieră respirabilă, mătăsoasă și asigură baza perfectă pentru machiaj. Netezește tenul, protejându-l în același timp împotriva agresorilor externi, cum ar fi poluarea și lumina albastră. Aplicați o cantitate mică de produs pe tenul curat și estompați. Obțineți un ten perfect cu Halo TM, o cremă nuanțatoare universală și hidratantă cu primer și factor de protecție 25, care oferă o acoperire lejeră, cu aspect natural și hidratează tenul timp de până la 24 de ore. Această cremă nuanțatoare și hidratantă este un must-have pentru fiecare clean girl care aspiră la un ten proaspăt și radiant. Conține 81% ingrediente de îngrijire care vor îngriji perfect tenul. Agitați bine, tapotați pe față cu degetele și estompați. Accentuați-vă trăsăturile feței cu ajutorul paletei multifuncționale Cali Contour Palette care oferă iluminator, bronzer și fard de obraz, pentru a conferi feței dvs. profunzime și aspect radiant. Fondul de ten Smashbox Halo Cream Color Tint va asigura pomeți roz.

Pasul 2 Ochi

Machiajul ochilor trebuie să fie minimalist și monocromatic. Corectorul iluminator Smashbox x Becca Under Eye Brightening Corrector are grijă de cearcănele de sub ochi. Este un corector nuanțator cu acoperire maximă, care folosește lumina pentru a ascunde perfect cearcănele.  Aplicați fardurile Smashbox Always On Cream Shadow Rose, cu ajutorul degetului, direct pe pleoapă. Aceste farduri de ochi cremoase și vegane, netestate pe animale, sunt îmbogățite cu primer și se estompează perfect. Asigură o culoare bogată fără pic de efort, cu un finisaj mat natural. La final, aplicați câteva straturi de rimel cu rezistență îndelungată Superfan, care vă va alungi genele fără să le încarce sau să le lipească, rezistând timp de 12 ore.

Pasul 3 Buze

Cireașa de pe tort a acestui machiaj sunt buzele cu aspect suculent. Mai întâi, aplicați Smashbox Halo Cream Color Tint și estompați cu degetul pentru un aspect catifelat. Ulterior, asigurați buzelor un aspect impecabil, aplicând puțin luciu Smashbox Gloss Angeles Extra Shine.