Batiste Wildflower șampon uscat pentru par gras

2×
Batiste Wildflower șampon uscat pentru par gras
Batiste Wildflower șampon uscat pentru par gras
200 ml

Cod: BTS02158 | Acest produs este momentan indisponibil

Descrierea produsului Batiste Wildflower
Caracteristici

Șamponul uscat Batiste Wildflower redă coafurii volumul și aspectul proaspăt. Permite savurarea senzației de păr curat, fără a fi necesară spălarea.

Caracteristici:

  • oferă părului energie și strălucire
  • prelungește efectul de păr proaspăt spălat
  • nu lasă urme albe în păr

Cum se utilizează:
A se agita bine, înainte de utilizare. Se pulverizează mai ales spre rădăcina părului, de la o distanță de 20-30 cm de scalp.

Caracteristici

Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Efect
Fixare, păr voluminos, Controlul sebumului excesiv
Tipul scalpului
scalp gras
Probleme cu părul
păr gras

Despre brand Batiste

p>Șampoanele uscate Batiste oferă un ajutor imediat părului dumneavoastră. Revitalizează rapid și comod părul obosit și tern și îi conferă un aspect lejer și un parfum proaspăt. De acum înainte nu mai trebuie să suferiți din cauza părului gras sau a coafurii fără volum între două spălări! Șampoanele Batiste vă asigură un păr curat, proaspăt și voluminos, oricând și oriunde! Este suficient să pulverizați șamponul Batiste pe păr, să masați uşor și să continuați coafarea obișnuită. Obțineți în câteva minute un păr curat și frumos, cu un volum elegant.
Firma britanică Batiste vă oferă o paletă largă de șampoane uscate, dintre care îl puteți alege uşor exact pe acela care vi se potrivește. Șampoanele uscate Batiste sunt oferite în variante speciale pentru blonde şi brunete, precum și pentru părul vopsit. Vă vor fermeca și prin aromele de fructe sau florale, pline de prospețime. Nu vă stricați buna dispoziție datorită coafurii fără volum! Oferiți părului un aspect proaspăt în câteva minute, datorită șampoanelor uscate Batiste!

Rating Batiste Wildflower2