Batiste Stylist

pudra pentru par pentru volum

1×
Batiste Stylist pudra pentru par pentru volum
Batiste Stylist pudra pentru par pentru volum
5 g
21RON

Cod: BTS1852 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 27.05.2019
Ridicare personală
luni 27.05.2019
Batiste Stylist
5 g | 21RON

Descriere cosmetice Batiste Stylist

Pudra pentru păr Batiste Stylist conferă părului volumul dorit și o formă perfectă.

Caracteristici:

  • conferă instantaneu volum părului
  • fixează coafura și îi prelungește durabilitatea
  • conferă părului un aspect aerat
  • părul este neted și plăcut la atingere

Cum se utilizează:
Se presară în palmă o cantitate mică de pudră, se freacă mâinile și se trec prin părul uscat. Se aplică spre rădăcina părului. Se masează delicat, apoi se modelează coafura dorită.

Caracteristici

Consistență
pudra
Efect
Controlul sebumului excesiv, Definire și textură, Pentru păr cu volum mai mare

Despre brand Batiste

Șampoanele uscate Batiste oferă un ajutor imediat părului dumneavoastră. Revitalizează rapid și comod părul obosit și tern și îi conferă un aspect lejer și un parfum proaspăt. De acum înainte nu mai trebuie să suferiți din cauza părului gras sau a coafurii fără volum între două spălări! Șampoanele Batiste vă asigură un păr curat, proaspăt și voluminos, oricând și oriunde! Este suficient să pulverizați șamponul Batiste pe păr, să masați uşor și să continuați coafarea obișnuită. Obțineți în câteva minute un păr curat și frumos, cu un volum elegant.
Firma britanică Batiste vă oferă o paletă largă de șampoane uscate, dintre care îl puteți alege uşor exact pe acela care vi se potrivește. Șampoanele uscate Batiste sunt oferite în variante speciale pentru blonde şi brunete, precum și pentru părul vopsit. Vă vor fermeca și prin aromele de fructe sau florale, pline de prospețime. Nu vă stricați buna dispoziție datorită coafurii fără volum! Oferiți părului un aspect proaspăt în câteva minute, datorită șampoanelor uscate Batiste!