Batiste Hint of Colourșampon uscat pentru par saten spre inchis

15×
Batiste Hint of Colour șampon uscat pentru par saten spre inchis
Batiste Hint of Colour șampon uscat pentru par saten spre inchis
200 ml
22RON

Cod: BTS1846 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 01.10.2020
Ridicare personală
joi 01.10.2020

Descrierea produsului Batiste Hint of Colour
Caracteristici

Părul dvs. arată pleoștit și fără viață? Vă temeți să vă priviți dimineața în oglindă? Nu vă panicați, totul poate fi salvat în 2 minute, fără a fi necesară spălarea și uscarea părului. Pulverizați deasupra rădăcinilor șamponul uscat pentru păr șaten spre brun Batiste Hint of Colour, masați puțin și gata!

Într-o clipă, părul dvs. arată proaspăt spălat și miroase plăcut. Nu vă temeți că în părul dvs. ar putea rămâne urme albe de șampon. Datorită culorii castanii, se adaptează perfect culorii părului dvs., ba chiar reușește să acopere rădăcinile crescute și firele albe.

Caracteristici:

  • înviorează părul și îi conferă un parfum floral plăcut
  • absoarbe sebumul și dă părului un aspect proaspăt
  • conferă instantaneu senzația de păr proaspăt spălat
  • nu lasă urme în păr
  • uniformizează nuanța părului castaniu
  • poate acoperi rădăcinile crescute și firele albe

Aplicare:
Agitați energic doza de șampon uscat. Apoi pulverizați uniform șamponul, de la distanța de 20 cm de rădăcini și masați delicat. La final, periați părul.

Caracteristici

Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp

Despre brand Batiste

p>Șampoanele uscate Batiste oferă un ajutor imediat părului dumneavoastră. Revitalizează rapid și comod părul obosit și tern și îi conferă un aspect lejer și un parfum proaspăt. De acum înainte nu mai trebuie să suferiți din cauza părului gras sau a coafurii fără volum între două spălări! Șampoanele Batiste vă asigură un păr curat, proaspăt și voluminos, oricând și oriunde! Este suficient să pulverizați șamponul Batiste pe păr, să masați uşor și să continuați coafarea obișnuită. Obțineți în câteva minute un păr curat și frumos, cu un volum elegant.
Firma britanică Batiste vă oferă o paletă largă de șampoane uscate, dintre care îl puteți alege uşor exact pe acela care vi se potrivește. Șampoanele uscate Batiste sunt oferite în variante speciale pentru blonde şi brunete, precum și pentru părul vopsit. Vă vor fermeca și prin aromele de fructe sau florale, pline de prospețime. Nu vă stricați buna dispoziție datorită coafurii fără volum! Oferiți părului un aspect proaspăt în câteva minute, datorită șampoanelor uscate Batiste!

Rating Batiste Hint of Colour15