Barry MFlawless Chisel Cheeks auto-bronzant cremos și iluminator stick

6×
Barry M Flawless Chisel Cheeks auto-bronzant cremos și iluminator stick
Barry M Flawless Chisel Cheeks auto-bronzant cremos și iluminator stick
Economisiți
59RON

Economisiți 20%
10 g
47RON

În stoc | 470,00RON / 100 g, incl. TVA | Cod: BRM01047
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 27.01.2022
Ridicare personală
începând de mâine joi 27.01.2022

Care este modul ideal de a ne defini fața, ca să ne bucurăm de un look profesional perfect? Cel mai bine este să ascundeți imperfecțiunile și să scoateți în evidență zonele frumoase ale tenului, cu ajutorul culorilor închise și deschise ale bronzerului și ale iluminatorului. Barry M vă oferă aceste două mici ajutoare, sub formă de stick!

Bronzerul și iluminatorul Barry M Flawless Chisel Cheeks vă va ajuta să vă accentuați contururile feței, pentru a-i modifica optic aspectul. Acest produs chiar nu poate lipsi din gentuța dvs. cosmetică!

Caracteristici:

  • creează aspectul contururilor și al trăsăturilor feței perfect sculptate
  • iluminează fața și scoate în evidență farmecul acesteia
  • accentuează delicat zonele selectate
  • se adaptează tuturor nuanțelor de ten
  • conferă tenului un aspect ușor bronzat
  • produs vegan

Aplicare:
Aplicați bronzerul pe frunte, sub pomeți, pe partea de jos a bărbiei și pe marginile nasului, pentru a defini fața și a scoate în evidență contururile. Iluminatorul se aplică pe pomeți, pe partea superioară a obrajilor, în centrul feței, sub sprâncene și în colțul intern al ochilor, pentru a ilumina perfect aceste zone.

Caracteristici

Consistență
crema

Faceți cunoștință cu Barry M, un brand britanic jucăuș, care vă cucerește cu produsele sale pline de imaginație și de culoare. Cu ele creați în joacă orice machiaj, iar ambalajele vesele vă luminează ziua. Sunteți pregătită pentru o veritabilă avalanșă de culoare?

Brandul Barry M a revoluționat literalmente industria cosmetică. A fost fondat în 1982, dar istoria sa a început să se scrie cu mult timp înainte - mai precis, de când, în curtea din fața casei părinților săi, tânărul Barry Mero vindea lacuri de unghii. Jucăușe, strălucitoare și viu colorate. Exact cele care lipseau de pe piață. Ani mai târziu, Barry fondează brandul care îi poartă numele și cucerește lumea cosmeticelor cu lacurile sale colorate. Brandul Barry M se mândrește și cu primele creioane dermatografe albe sau cu ojele fosforescente, cum nu mai vânduse nimeni până atunci.

Portofoliul acestui brand britanic conține toate cele necesare pentru un machiaj perfect - rimel, rujuri, iluminatoare și superbe palete de farduri pentru ochi. În plus, compoziția cosmeticelor Barry M mulțumește și iubitorii de animale - brandul și-a luat angajamentul ca, din anul 2020, să aibă un portofoliu compus 100 % din produse vegane.