Banana RepublicDark Cherry & Amber Eau de Parfum unisex

2×
Banana Republic Dark Cherry & Amber Eau de Parfum unisex
Banana Republic Dark Cherry & Amber Eau de Parfum unisex
Economisiți
239RON

Economisiți 25%
75 ml
177RON

236,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: BRE00307 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 24.09.2021
Ridicare personală
începând de mâine vineri 24.09.2021

Descriere Banana Republic Dark Cherry & Amber
Compoziție

Porniți în explorarea nocturnă a orașului și înconjurați-vă de aura misterioasă și magică pe care v-o oferă apa de parfum Banana Republic Dark Cherry & Amber. Acest parfum seducător combină tonurile de fructe - vișine - cu acordurile florale proaspete, completate perfect de aroma gurmandă a pralinelor delicioase.

Apa de parfum Banana Republic transpune această compoziție armonioasă într-un elixir cald, cu care sigur nu vă pierdeți în mulțime. Învăluiți-vă în acest parfum liniștitor și incredibil de senzual, datorită căruia orice ținută de seară va părea mai elegantă.

  • un parfum floral cu note de fructe, pentru bărbați și femei
  • potrivit pentru lunile mai reci
  • lansat pe piață în anul 2019

Compoziția parfumului
Parfumul Banana Republic Dark Cherry & Amber debutează cu tonuri îndrăznețe și bogate, de vișine suculente, în combinație cu acordurile proaspete și pudrate ale freziei. Inima combină aroma pralinelor delicioase cu tonuri florale ușoare, de flori de cireș. Cel mai mult timp veți remarca acordurile lemnoase de cedru, care, împreună cu ambra balsamică, vă învăluie într-o aromă senzuală persistentă.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
cires, frezie
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
praline, floare de cireș
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
cedru, chihlimbar rosu
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand Banana Republic

Perfum Banana Republic | Banana Republic este succesorul Gap Inc., lansat in 1978 de catre Ziegler, care s-a specializat initial in crearea de haine si incaltaminte, dar si produse de uz casnic  si utilitati pentru canalizare. Numele Banana Republic a fost folosit din in 1983. In 1996 compania detinea 200 de sucursale in SUA. Cu timpul, s-au extins si pe piata parfumurilor, sub numele mai sus mentionat. Toate produsele sunt dotate cu accente luxuase  ceea ce le accentueaza si ofera unicitate.

Rating Banana Republic Dark Cherry & Amber2