BaByliss PRO Brush Collection Ceramic Pulse perie ceramică pentru păr

8×
BaByliss PRO Brush Collection Ceramic Pulse perie ceramică pentru păr
BaByliss PRO Brush Collection Ceramic Pulse perie ceramică pentru păr
BABCB4E Ø 52 mm
48RON

48,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: BBL2201 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 23.06.2021
Ridicare personală
începând de mâine marți 22.06.2021

Descriere BaByliss PRO Brush Collection Ceramic Pulse

Obțineți o coafură ca de la salon cu peria ceramică pentru păr BaByliss PRO Brush Collection Ceramic Pulse, care vă va lăsa părul neted și mătăsos la fiecare utilizare. Peria ceramică vă permite să obțineți bucle perfecte, oferind părului volumul și forma necesară. De asemenea, această perie produce ioni negativi ceea ce împiedică electrizarea părului.

Caracteristici:

  • aranjează părul în timpul uscării prin suflare
  • uscă rapid părul
  • ajută la crearea unei coafuri voluminoase
  • emite ioni negativi și împiedică electrizarea
  • nu deteriorează firele de păr
  • potrivită pentru toate tipurile de păr

Cum se utilizează:
Se alege dimensiunea periei, în funcție de lungimea și de densitatea părului. Peria rotundă este potrivită pentru coafarea prin tratament termic.

Am scris despre BaByliss PRO Brush Collection Ceramic Pulse
Articole

Despre brand BaByliss PRO

BaByliss este un brand francez, angajat în producţia de aparate electrice de coafat de primă categorie. Brandul a fost fondat în anii '60 ai secolului trecut, când celebrul coafor parizian dl. Lelièvre a creat, în salonul său de coafură de lângă Turnul Eiffel, primul ondulator electric.
Aparatele BaByliss Pro se pot utiliza atât de către profesioniştii de la salon, cât şi pentru coafatul acasă. În cadrul bogatului său asortiment, brandul BaByliss oferă numeroase tipuri de plăci pentru întins părul, bigudiuri, maşini de tuns, uscătoare de păr şi produse speciale pentru păr. Firma BaByliss Pro cooperează cu personalităţi din lumea modei şi a stylingului, dezvoltând în mod constant noi tehnologii.
Dispozitivele BaByliss Pro sunt caracterizate printr-un finisaj de înaltă calitate şi prin funcţii unice, proiectate special pentru nevoile tuturor tipurilor de păr. Instrumentele BaByliss Pro sunt extrem de eficiente şi neagresive faţă de păr. Datorită acestor calităţi, se pot lăuda cu numeroşi utilizatori satisfăcuţi în întreaga lume.  

Rating BaByliss PRO Brush Collection Ceramic Pulse8