AvonPremiere Luxe Eau de Parfum pentru femei

11×
Avon Premiere Luxe Eau de Parfum pentru femei
Avon Premiere Luxe Eau de Parfum pentru femei
50 ml

Cod: AVO1361 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Acum puteți cumpăra acest produs cu o reducere de 20% cu codul notino20. Nu se aplică produselor aflate la reducere sau lichidare de stoc.

Descriere Avon Premiere Luxe
Compoziție

Pentru femeile care nu se mulțumesc cu puțin, care vor să cucerească lumea și fac asta în fiecare zi. Apa de parfum pentru femei Avon Premiere Luxe este ispititoare, strălucitoare si extravagantă. Atrageți toate privirile cu un amestec incitant de note florale, îmbrățișate de arome luxuriante de lemn de santal.

  • parfum floral
  • apreciat de femeile cu suflet romantic
  • potrivit pentru fiecare zi

Compoziția parfumului
Apa de parfum se deschide cu note florale de rodie și coacăze negre, extrem de gurmande și atrăgătoare. Notele de mijloc sunt exclusiv florale, din iasomie, gardenie și magnolie. Baza parfumului, plină de rafinament, dezvăluie forța seducătoare a parfumului prin note din lemn de santal, paciuli și praline.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
coacaze negre, rodie
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
magnolie, iasomie, gardenie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
lemn de santal, praline, patchouli
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand Avon

În lumea frumuseții, cosmeticele Avon sunt deja o legendă. De peste 125 de ani, acest brand răsfăță nu doar frumusețea, ci și spiritul femeilor, oferind produse de îngrijire, cosmetice decorative și parfumuri Avon.

Povestea a început în 1886, cu vânzătorul de cărți David McConnell, care oferea un mic cadou parfumat la fiecare achiziție. În scurt timp, parfumurile sale au devenit mai populare decât cărțile în sine, ceea ce l-a decis să-și înființeze propria companie de cosmetice. Dar a continuat să creadă în importanța contactului personal. Astfel, a apărut conceptul primei Avon Lady, care a oferit tuturor femeilor ocazia de a deveni independente financiar. O parte integrantă a vânzării personale a devenit și catalogul Avon, cu ofertele sale de produse cosmetice.

Deși cosmeticele Avon au rămas fidele tradițiilor, sunt disponibile acum și online. Alegeți și dumneavoastră această cale și încercați acest brand clasic englezesc. Se mândrește, mai ales, cu gama Anew pentru îngrijirea tenului, cu produsele pentru îngrijirea părului Advance Techniques, cu colecția exclusivă Luxe, cu produsele de îngrijire din linia Planet Spa și cu gama pentru copii Avon Baby.

 

Rating Avon Premiere Luxe10