Avon Little Red Dresseau de parfum pentru femei

5×
Avon Little Red Dress eau de parfum pentru femei
Avon Little Red Dress eau de parfum pentru femei
50 ml

Cod: AVO0042 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
La cumpărăturile minime de 200 RON vă puteți alege cadoul preferat în coșul de cumpărături. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descriere parfum Avon Little Red Dress
Compoziție

Avon Little Red Dress este un parfum feminin de la Avon, lansat în anul 2011. Este vorba de un parfum pasional şi senzual. Culoarea roşie este încantatoare fiind o atracție pentru oricine. Cu această culoare veţi fi mereu în centrul atenţiei. Tocmai această culoare intensă constituie inspiraţia pentru compoziţia acestui parfum.

Conţine tonuri de fructe roşii, mai ales de zmeură. După estomparea influxului de fructe, Little Red Dress emană sofisticate tonuri florale.  Adevăratul punct pe i îl dă, în final, lemnul de santal, în combinaţie cu moscul şi cu chihlimbarul.

Această apă de parfum este predestinată femeii elegante, fermecătoare şi moderne. Îmbrăcaţi o rochie roşie pentru cocktail, parfumaţi-vă cu Avon Little Red Dress şi mergeţi la petrecere, unde veţi deveni centrul atenţiei fiecărui bărbat.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
zmeura, citrice, pruna
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
trandafir, iasomie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
cihlimbar, mosc, lemn de santal
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Despre brand Avon

În lumea frumuseții, cosmeticele Avon sunt deja o legendă. De peste 125 de ani, acest brand răsfăță nu doar frumusețea, ci și spiritul femeilor, oferind produse de îngrijire, cosmetice decorative și parfumuri Avon.

Povestea a început în 1886, cu vânzătorul de cărți David McConnell, care oferea un mic cadou parfumat la fiecare achiziție. În scurt timp, parfumurile sale au devenit mai populare decât cărțile în sine, ceea ce l-a decis să-și înființeze propria companie de cosmetice. Dar a continuat să creadă în importanța contactului personal. Astfel, a apărut conceptul primei Avon Lady, care a oferit tuturor femeilor ocazia de a deveni independente financiar. O parte integrantă a vânzării personale a devenit și catalogul Avon, cu ofertele sale de produse cosmetice.

Deși cosmeticele Avon au rămas fidele tradițiilor, sunt disponibile acum și online. Alegeți și dumneavoastră această cale și încercați acest brand clasic englezesc. Se mândrește, mai ales, cu gama Anew pentru îngrijirea tenului, cu produsele pentru îngrijirea părului Advance Techniques, cu colecția exclusivă Luxe, cu produsele de îngrijire din linia Planet Spa și cu gama pentru copii Avon Baby.

 

Rating Avon Little Red Dress