Avon Little Red Dress

eau de parfum pentru femei 50 ml

5×
Avon Little Red Dress eau de parfum pentru femei 50 ml
Avon Little Red Dress eau de parfum pentru femei 50 ml
50 ml

Cod: AVO0042 | Acest produs este momentan indisponibil
Avon Little Red Dress
50 ml

Descriere parfum Avon Little Red Dress

Avon Little Red Dress este un parfum feminin de la Avon, lansat în anul 2011. Este vorba de un parfum pasional şi senzual. Culoarea roşie este încantatoare fiind o atracție pentru oricine. Cu această culoare veţi fi mereu în centrul atenţiei. Tocmai această culoare intensă constituie inspiraţia pentru compoziţia acestui parfum.

Conţine tonuri de fructe roşii, mai ales de zmeură. După estomparea influxului de fructe, Little Red Dress emană sofisticate tonuri florale.  Adevăratul punct pe i îl dă, în final, lemnul de santal, în combinaţie cu moscul şi cu chihlimbarul.

Această apă de parfum este predestinată femeii elegante, fermecătoare şi moderne. Îmbrăcaţi o rochie roşie pentru cocktail, parfumaţi-vă cu Avon Little Red Dress şi mergeţi la petrecere, unde veţi deveni centrul atenţiei fiecărui bărbat.

Compoziție

Note varf
citrice, pruna, zmeura
Note inima
iasomie, trandafir
Note baza
cihlimbar, lemn de santal, mosc
Grupe de parfumuri
florale, orientale

Despre brand Avon

În lumea frumuseții, cosmeticele Avon sunt deja o legendă. De peste 125 de ani, acest brand răsfăță nu doar frumusețea, ci și spiritul femeilor, oferind produse de îngrijire, cosmetice decorative și parfumuri Avon.

Povestea a început în 1886, cu vânzătorul de cărți David McConnell, care oferea un mic cadou parfumat la fiecare achiziție. În scurt timp, parfumurile sale au devenit mai populare decât cărțile în sine, ceea ce l-a decis să-și înființeze propria companie de cosmetice. Dar a continuat să creadă în importanța contactului personal. Astfel, a apărut conceptul primei Avon Lady, care a oferit tuturor femeilor ocazia de a deveni independente financiar. O parte integrantă a vânzării personale a devenit și catalogul Avon, cu ofertele sale de produse cosmetice.

Deși cosmeticele Avon au rămas fidele tradițiilor, sunt disponibile acum și online. Alegeți și dumneavoastră această cale și încercați acest brand clasic englezesc. Se mândrește, mai ales, cu gama Anew pentru îngrijirea tenului, cu produsele pentru îngrijirea părului Advance Techniques, cu colecția exclusivă Luxe, cu produsele de îngrijire din linia Planet Spa și cu gama pentru copii Avon Baby.

 

Rating Avon Little Red Dress

Adaugă o nouă recenzie

5.0
5 Evaluare
4
1
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală