AvonFar Away antiperspirant roll-on pentru femei

1×
Avon Far Away antiperspirant roll-on pentru femei
Avon Far Away antiperspirant roll-on pentru femei
Economisiți
16RON

Economisiți 56%
50 ml
7RON

14,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: AVO0092 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine marți 19.10.2021
Ridicare personală
începând de mâine marți 19.10.2021

Descriere Avon Far Away
Compoziție

Unde vă aflați? În exoticul Tahiti, pe insula Madagascar sau în îndepărtata Indie? Apa de parfum pentru femei Avon Far Away vă împlinește toate visurile. Trebuie doar să închideți ochii și să urmați cărarea îmbătătoare, pavată cu arome de iasomie, de frezie și de vanilie, direct spre tărâmurile dorite.

  • un parfum floral îmbătător, cu accente orientale
  • ideal cu precădere seara
  • lansat în anul 1994

Compoziția parfumului
Încă din prima clipă, acordurile de karo-karounde, de ylang-ylang, de portocală, de nucă de cocos și de piersică vă poartă pe tărâmuri exotice. La scurt timp, își fac apariția superbe tonuri florale de iasomie, cu osmanthus, trandafir, violetă, gardenie și frezie. Baza caldă, orientală, alcătuită din vanilie, cu lemn de santal, mosc și ambră, vă învăluie ca un șal mătăsos. De acest parfum vă veți îndrăgosti iremediabil, la fel ca toți cei din jurul dvs.

Povestea parfumului
Spiritul oriental al parfumului Avon Far Away este sugerat de însăși forma rotundă a flaconului, cu capacul bicolor și nelipsitul ciucure negru. De-a lungul existenței sale a devenit emblematic, fiind unul dintre parfumurile de top ale brandului Avon. Este o mărturie a caracterului său atemporal, având un grup pasionat de fane care nu se pot lipsi de el.

Compoziție

Tipul ambalajului
roll-on
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Despre brand Avon

În lumea frumuseții, cosmeticele Avon sunt deja o legendă. De peste 125 de ani, acest brand răsfăță nu doar frumusețea, ci și spiritul femeilor, oferind produse de îngrijire, cosmetice decorative și parfumuri Avon.

Povestea a început în 1886, cu vânzătorul de cărți David McConnell, care oferea un mic cadou parfumat la fiecare achiziție. În scurt timp, parfumurile sale au devenit mai populare decât cărțile în sine, ceea ce l-a decis să-și înființeze propria companie de cosmetice. Dar a continuat să creadă în importanța contactului personal. Astfel, a apărut conceptul primei Avon Lady, care a oferit tuturor femeilor ocazia de a deveni independente financiar. O parte integrantă a vânzării personale a devenit și catalogul Avon, cu ofertele sale de produse cosmetice.

Deși cosmeticele Avon au rămas fidele tradițiilor, sunt disponibile acum și online. Alegeți și dumneavoastră această cale și încercați acest brand clasic englezesc. Se mândrește, mai ales, cu gama Anew pentru îngrijirea tenului, cu produsele pentru îngrijirea părului Advance Techniques, cu colecția exclusivă Luxe, cu produsele de îngrijire din linia Planet Spa și cu gama pentru copii Avon Baby.

 

Rating Avon Far Away1