Avon Bubble Bathspuma de baie big pack

4×
Avon Bubble Bath spuma de baie big pack
Avon Bubble Bath spuma de baie big pack
1000 ml

Cod: AVO0011 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Folosiți codul 10notino în coșul de cumpărături și beneficiați de 10% reducere la toate produsele! Oferta nu se aplică produselor aflate la reducere sau lichidare de stoc.

Descrierea produsului Avon Bubble Bath
Caracteristici

 Descriere:

 Avon Bubble Bath este o spuma de baie cu un miros captivant de diferite flori si fructe. Produsul este conceput pentru a relaxa corpul. Rasfatati simturile cu aromele de fructe proaspete si pajisti inflorite. Spuma curata pielea, lasand-o catifelata si parfumata, in acelasi timp.

 Tipul de piele:

 Potrivit pentru toate tipurile de piele.

 Cum se aplica:

 Pentru  a obtine o spuma bogata turnati 2-3 capace de spumant in timp ce curge apa.

Caracteristici

Consistență
gel
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Avon

În lumea frumuseții, cosmeticele Avon sunt deja o legendă. De peste 125 de ani, acest brand răsfăță nu doar frumusețea, ci și spiritul femeilor, oferind produse de îngrijire, cosmetice decorative și parfumuri Avon.

Povestea a început în 1886, cu vânzătorul de cărți David McConnell, care oferea un mic cadou parfumat la fiecare achiziție. În scurt timp, parfumurile sale au devenit mai populare decât cărțile în sine, ceea ce l-a decis să-și înființeze propria companie de cosmetice. Dar a continuat să creadă în importanța contactului personal. Astfel, a apărut conceptul primei Avon Lady, care a oferit tuturor femeilor ocazia de a deveni independente financiar. O parte integrantă a vânzării personale a devenit și catalogul Avon, cu ofertele sale de produse cosmetice.

Deși cosmeticele Avon au rămas fidele tradițiilor, sunt disponibile acum și online. Alegeți și dumneavoastră această cale și încercați acest brand clasic englezesc. Se mândrește, mai ales, cu gama Anew pentru îngrijirea tenului, cu produsele pentru îngrijirea părului Advance Techniques, cu colecția exclusivă Luxe, cu produsele de îngrijire din linia Planet Spa și cu gama pentru copii Avon Baby.

 

Rating Avon Bubble Bath4