Aussie Mega

spumă de păr pentru definirea buclelor

Aussie Mega spumă de păr pentru definirea buclelor
150 ml
28RON

Cod: AUS1441 | Mai mult de 20 buc. în stoc

Este posibil ca produsul să aibă alt ambalaj decât cel afișat.

buc.
Coletăria
marți 21.05.2019
Ridicare personală
miercuri 22.05.2019
Aussie Mega
150 ml | 28RON

Descriere cosmetice Aussie Mega

Produsul de coafat Aussie Mega scoate în evidență coafura şi o păstrează intactă, pentru o lungă perioadă de timp.

Caracteristici:

  • facilitează coafatul
  • oferă o strălucire sănătoasă
  • miroase plăcut

Cum se utilizează:
Se aplică pe părul umed și apoi se modelează în forma dorită.

Caracteristici

Consistență
spumă
Efect
Accentuarea buclelor, Strălucire și finețe
Tipuri de păr
Îngrijire păr ondulat și creț

Despre brand Aussie

Brandul Aussie, fondat în 1979 de către antreprenorul american Tom Redmont, face parte din portofoliul gigantului internaţional Procter & Gamble. Este specializat în producerea şi vânzarea unor produse de elită pentru îngrijirea părului, concepute pentru clienţii de toate vârstele. Aussie consideră că, pentru a avea un păr frumos, nu trebuie neapărat nici să vizitaţi salonul de coafură, nici să petreceţi ore în şir în baie. Este suficient să aveţi produsele potrivite.
O menţiune specială merită spray-urile de styling şi gelurile, care vă ajută să-i daţi imediat părului forma dorită. Sau doriţi mai degrabă să-l hidrataţi, să-l întăriţi şi să-l reparaţi? Nicio problemă - Aussie are o soluţie şi pentru dumneavoastră. Aussie se inspiră din natura australiană unică. Produsele sale conţin ingrediente, precum ficusul australian (cunoscut sub numele „labă de cangur“) sau aloe vera. Se aplică foarte uşor şi miros excelent.
Cosmeticele Aussie nu sunt doar extrem de eficiente, ci şi sigure. Nu e de mirare că au câştigat deja numeroase premii prestigioase şi sunt folosite de multe celebrităţi. Brandul Aussie îi va atrage cu siguranţă pe toţi cei care sunt mereu ocupaţi, care vor să arate şi să se simtă în fiecare zi cât se poate de bine şi care caută calitate la un preţ rezonabil.