Aussie Boost Me Up! șampon uscat pentru par fin

9×
Aussie Boost Me Up! șampon uscat pentru par fin
Aussie Boost Me Up! șampon uscat pentru par fin
180 ml

Cod: AUS1445 | Acest produs este momentan indisponibil

Este posibil ca produsul să aibă alt ambalaj decât cel afișat.

Descriere Aussie Boost Me Up!
Caracteristici

Șamponul uscat Aussie Boost Me Up! redă coafurii volumul și aspectul proaspăt. Permite savurarea senzației de păr curat, fără a fi necesară spălarea.

Caracteristici:

  • creează un volum bogat și aerisit
  • nu lasă urme albe în păr
  • absoarbe excesul de sebum

Cum se utilizează:
A se agita bine, înainte de utilizare. Se pulverizează mai ales spre rădăcina părului, de la o distanță de 20-30 cm de scalp. Se masează ușor cu degetele, în fiecare șuviță separat, apoi se periază temeinic.

Caracteristici

Tipuri de păr
păr fin
Tipul scalpului
scalp gras
Probleme cu părul
păr gras

Am scris despre Aussie Boost Me Up!
Articole

Despre brand Aussie

Brandul Aussie, fondat în 1979 de către antreprenorul american Tom Redmont, face parte din portofoliul gigantului internaţional Procter & Gamble. Este specializat în producerea şi vânzarea unor produse de elită pentru îngrijirea părului, concepute pentru clienţii de toate vârstele. Aussie consideră că, pentru a avea un păr frumos, nu trebuie neapărat nici să vizitaţi salonul de coafură, nici să petreceţi ore în şir în baie. Este suficient să aveţi produsele potrivite.
O menţiune specială merită spray-urile de styling şi gelurile, care vă ajută să-i daţi imediat părului forma dorită. Sau doriţi mai degrabă să-l hidrataţi, să-l întăriţi şi să-l reparaţi? Nicio problemă - Aussie are o soluţie şi pentru dumneavoastră. Aussie se inspiră din natura australiană unică. Produsele sale conţin ingrediente, precum ficusul australian (cunoscut sub numele „labă de cangur“) sau aloe vera. Se aplică foarte uşor şi miros excelent.
Cosmeticele Aussie nu sunt doar extrem de eficiente, ci şi sigure. Nu e de mirare că au câştigat deja numeroase premii prestigioase şi sunt folosite de multe celebrităţi. Brandul Aussie îi va atrage cu siguranţă pe toţi cei care sunt mereu ocupaţi, care vor să arate şi să se simtă în fiecare zi cât se poate de bine şi care caută calitate la un preţ rezonabil.  

Rating Aussie Boost Me Up!9