Ashleigh & Burwood London The Pearlset cadou I.

1×
Ashleigh & Burwood London The Pearl set cadou I.
Ashleigh & Burwood London The Pearl set cadou I.
set cadou I.
219RON

Cod: ABL08076 | În stoc

lampa + rezervă lichidă pentru lampa catalitică 250 ml

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 13.08.2020
Ridicare personală
joi 13.08.2020

Descriere parfum Ashleigh & Burwood London The Pearl
Compoziție

Lampa catalitică Ashleigh & Burwood London The Pearl este decorațiunea perfectă în locuințe, birouri, hoteluri și centre de wellness. Secretul lămpii catalitice se bazează pe principiul reacției catalitice - ardere fără flacără. Lampa este destinată atât odorizării spațiului, cât și curățării și dezinfectării aerului în spații închise.

Caracteristici:

  • se pot lăsa nesupravegheate, fără probleme
  • elimină din încăpere toate mirosurile, inclusiv fumul de țigară, aburii de la gătit sau mirosurile de la animalele de companie
  • parfumează frumos întreg spațiul
  • parfum aerat, curat
  • parfum proaspăt

Cum se utilizează:
În pachet este inclusă de asemenea și rezerva pentru lampa catalitică. Se utilizează conform instrucțiunilor incluse. Se înlătură de pe lampă capacul decorativ și cel de stingere și, folosind pâlnia, se toarnă esența de parfum până la 2/3 din recipientul lămpii. Se plasează înapoi fitilul cu pietricică și se închide capacul de stingere.După aproximativ 20 de minute, când mirosul se ridică peste fitil până la piatră, se ia o brichetă și se aprinde piatra. Se lasă flacăra să ardă timp de 3-5 minute și apoi se stinge, iar piatra se acoperă cu capacul decorativ. Astfel începe procesul catalitic și lampa începe să radieze parfum. Când parfumul atinge intensitatea dorită, se înlocuiește capacul decorativ cu cel de stingere. Astfel se încheie reacția catalitică.

Compoziție

Tipuri de seturi
set cadou
Categoria parfumurilor de interior
curate, fresh

Rating Ashleigh & Burwood London The Pearl