ArtdecoSharpener for Wooden Pencils ascutitoare pentru creioane cosmetice

1×
Artdeco Sharpener for Wooden Pencils ascutitoare pentru creioane cosmetice
Artdeco Sharpener for Wooden Pencils ascutitoare pentru creioane cosmetice
For Wooden Pencils

Cod: ART2254 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Artdeco Sharpener for Wooden Pencils

Ascuțitoarea Artdeco Sharpener for Wooden Pencils transformă instantaneu vârful bont al creionului într-unul ascuțit, care să asigure un fond de ten precis și perfect.

Caracteristici:

  • limitează ruperea creionului cosmetic
  • are o lamă foarte ascuțită

Cum se utilizează:
Se introduce creionul în gaura ascuțitorii și se răsucește într-un singur sens, până la ascuțirea dorită. După scoaterea creionului, se îndepărtează deșeurile din ascuțitoare. Ascuțitoarea este destinată exclusiv ascuțirii accesoriilor cosmetice.

Despre brand Artdeco

Brandul Artdeco a fost fondat în anul 1985, cu viziunea de a crea produse inspirate din dragostea pentru frumusețe. Interesul față de noile tendințe și produsele de calitate, dar accesibile tuturor femeilor au propulsat aproape instantaneu Artdeco printre brandurile de top din Germania. Astăzi, cosmeticele Artdeco sunt apreciate în peste 78 de țări.

Artdeco știe că fiecare femeie este unică. Are propriul stil și propriile preferințe pentru a-și evidenția frumusețea. Cosmeticele Artdeco respectă această unicitate, iar diversitatea produselor sale permite fiecărei femei să se pună în valoare, exact așa cum îi place.

Gama largă de culori, nenumăratele produse speciale și posibilitatea alcătuirii unei game coloristice personalizate garantează clientei o experiență cosmetică atât complexă, cât și absolut individuală. Încearcă și tu produsele de machiaj Artdeco. Acestea concurează cu cele mai exclusive branduri și demonstrează cu brio că un produs de calitate nu trebuie să fie neapărat inaccesibil.

Rating Artdeco Sharpener for Wooden Pencils1