Artdeco Rubicell Applicator aplicator fard de ochi

1×
Artdeco Rubicell Applicator aplicator fard de ochi
Artdeco Rubicell Applicator aplicator fard de ochi
aplicator fard de ochi
5RON

5,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: ART2240 | 3 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 09.08.2021
Ridicare personală
începând de mâine vineri 06.08.2021

Descriere Artdeco Rubicell Applicator

Aplicatorul clasic, cu un capăt din spumă Artdeco 6016, poate fi utilizat la aplicarea zilnică a fardurilor de ochi pulbere, aplicarea confortabilă permițând crearea oricărui tip de machiaj al ochilor.

Caracteristici:

  • permite aplicarea precisă și ușoară a fardului de pleoape
  • fabricat din spumă sintetică, de înaltă calitate
  • poate fi inclus în casetele magnetice Artdeco Beauty Box Quattro

Mod de utilizare:
Aplicatorul servește la întinderea și la estomparea fardurilor clasice pentru ochi, sub formă de pudră. Aplicatorul se va curăța la schimbarea culorilor individuale, pentru a preveni amestecarea nedorită a diferitelor nuanțe.

Despre brand Artdeco

Brandul Artdeco a fost fondat în anul 1985, cu viziunea de a crea produse inspirate din dragostea pentru frumusețe. Interesul față de noile tendințe și produsele de calitate, dar accesibile tuturor femeilor au propulsat aproape instantaneu Artdeco printre brandurile de top din Germania. Astăzi, cosmeticele Artdeco sunt apreciate în peste 78 de țări.

Artdeco știe că fiecare femeie este unică. Are propriul stil și propriile preferințe pentru a-și evidenția frumusețea. Cosmeticele Artdeco respectă această unicitate, iar diversitatea produselor sale permite fiecărei femei să se pună în valoare, exact așa cum îi place.

Gama largă de culori, nenumăratele produse speciale și posibilitatea alcătuirii unei game coloristice personalizate garantează clientei o experiență cosmetică atât complexă, cât și absolut individuală. Încearcă și tu produsele de machiaj Artdeco. Acestea concurează cu cele mai exclusive branduri și demonstrează cu brio că un produs de calitate nu trebuie să fie neapărat inaccesibil.

Rating Artdeco Rubicell Applicator1