Artdeco Let's Talk About Brows pensula pentru sprancene

1×
Artdeco Let's Talk About Brows pensula pentru sprancene
Artdeco Let's Talk About Brows pensula pentru sprancene
pensula pentru sprancene

Cod: ART3383 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Artdeco Let's Talk About Brows

Peria pentru ochi Artdeco Let's Talk About Brows este un ajutor indispensabil în fondul de ten ochilor.

Caracteristici:

  • ajută la perfecționarea fondului de ten

Ingrediente:

  • din fibre sintetice

Despre brand Artdeco

Brandul Artdeco a fost fondat în anul 1985, cu viziunea de a crea produse inspirate din dragostea pentru frumusețe. Interesul față de noile tendințe și produsele de calitate, dar accesibile tuturor femeilor au propulsat aproape instantaneu Artdeco printre brandurile de top din Germania. Astăzi, cosmeticele Artdeco sunt apreciate în peste 78 de țări.

Artdeco știe că fiecare femeie este unică. Are propriul stil și propriile preferințe pentru a-și evidenția frumusețea. Cosmeticele Artdeco respectă această unicitate, iar diversitatea produselor sale permite fiecărei femei să se pună în valoare, exact așa cum îi place.

Gama largă de culori, nenumăratele produse speciale și posibilitatea alcătuirii unei game coloristice personalizate garantează clientei o experiență cosmetică atât complexă, cât și absolut individuală. Încearcă și tu produsele de machiaj Artdeco. Acestea concurează cu cele mai exclusive branduri și demonstrează cu brio că un produs de calitate nu trebuie să fie neapărat inaccesibil.

Rating Artdeco Let's Talk About Brows1