ARTDECOInstant Skin Perfector fond de ten nuanțator lichid, sub machiaj

1×
ARTDECO Instant Skin Perfector fond de ten nuanțator lichid, sub machiaj
ARTDECO Instant Skin Perfector fond de ten nuanțator lichid, sub machiaj
Economisiți
119RON

Economisiți 7%
25 ml
110RON

Mai mult de 5 buc. în stoc | 440,00RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: ART04009
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 27.01.2022
Ridicare personală
începând de mâine joi 27.01.2022

Baza nuanțatoare sub fondul de ten Artdeco Instant Skin Perfector hidratează tenul, îl uniformizează și-i conferă un aspect satinat și proaspăt, fără imperfecțiuni vizibile.

Caracteristici:

  • uniformizează și se adaptează la nuanța tenului, pentru un look natural
  • minimizează vizibilitatea imperfecțiunilor și a porilor
  • hidratează și iluminează tenul, fără a-l încărca
  • poate fi folosit ca atare, pentru o acoperire ușoară sau ca bază sub fondul de ten

Mod de aplicare:
Folosind buretele de machiaj, pensula sau vârfurile degetelor, se aplică uniform pe față o cantitate adecvată de bază și se întinde, până la estompare. Aplicarea unui strat de fond de ten este opțională.

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele

Brandul Artdeco a fost fondat în anul 1985, cu viziunea de a crea produse inspirate din dragostea pentru frumusețe. Interesul față de noile tendințe și produsele de calitate, dar accesibile tuturor femeilor au propulsat aproape instantaneu Artdeco printre brandurile de top din Germania. Astăzi, cosmeticele Artdeco sunt apreciate în peste 78 de țări.

Artdeco știe că fiecare femeie este unică. Are propriul stil și propriile preferințe pentru a-și evidenția frumusețea. Cosmeticele Artdeco respectă această unicitate, iar diversitatea produselor sale permite fiecărei femei să se pună în valoare, exact așa cum îi place.

Gama largă de culori, nenumăratele produse speciale și posibilitatea alcătuirii unei game coloristice personalizate garantează clientei o experiență cosmetică atât complexă, cât și absolut individuală. Încearcă și tu produsele de machiaj Artdeco. Acestea concurează cu cele mai exclusive branduri și demonstrează cu brio că un produs de calitate nu trebuie să fie neapărat inaccesibil.