Skip to main content

ARTDECOHigh Performance Eyeshadow Stylo creion pentru ochi

3×
ARTDECO High Performance Eyeshadow Stylo creion pentru ochi
ARTDECO High Performance Eyeshadow Stylo creion pentru ochi
Economisiți
57RON

Economisiți 21%
culoare 16 1.4 g
45RON

Mai mult de 5 buc. în stoc | 3.214,29RON / 100 g, incl. TVA | Cod: ART2932
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 25.01.2022
Ridicare personală
începând de mâine duminică 23.01.2022

Fardurile stick rezistente la apă Artdeco High Performance sunt companionul perfect, nu doar în călătorii, ci și oriunde există o umiditate ridicată sau se dorește o persistență sporită. Răsfață-te cu un machiaj perfect, fără compromisuri.

Caracteristici:

  • rezistă perfect chiar și în condiții dificile, sunt rezistente la apă și la transfer
  • machiajul rezistă perfect până la 16 ore
  • textura cremoasă permite o aplicare ușoară
  • forma de stick garantează o utilizare practică și simplă
  • este potrivit și pentru ochii sensibili sau cu lentile de contact

Mod de aplicare:
Se aplică umbra pe pleoapă și se estompează imediat, înainte de a se usca. Este necesară să s pună la loc capacul imediat după utilizare și, dacă este necesar, se va ascuți cu ascuțitoarea Artdeco.

Caracteristici

Culoare
maro
Efect
rezistent la apă

Brandul Artdeco a fost fondat în anul 1985, cu viziunea de a crea produse inspirate din dragostea pentru frumusețe. Interesul față de noile tendințe și produsele de calitate, dar accesibile tuturor femeilor au propulsat aproape instantaneu Artdeco printre brandurile de top din Germania. Astăzi, cosmeticele Artdeco sunt apreciate în peste 78 de țări.

Artdeco știe că fiecare femeie este unică. Are propriul stil și propriile preferințe pentru a-și evidenția frumusețea. Cosmeticele Artdeco respectă această unicitate, iar diversitatea produselor sale permite fiecărei femei să se pună în valoare, exact așa cum îi place.

Gama largă de culori, nenumăratele produse speciale și posibilitatea alcătuirii unei game coloristice personalizate garantează clientei o experiență cosmetică atât complexă, cât și absolut individuală. Încearcă și tu produsele de machiaj Artdeco. Acestea concurează cu cele mai exclusive branduri și demonstrează cu brio că un produs de calitate nu trebuie să fie neapărat inaccesibil.