Artdeco Fixing Powder Caster pudra transparent

11×
Artdeco Fixing Powder Caster pudra transparent
Artdeco Fixing Powder Caster pudra transparent
4930 10 g
36RON

360,00RON / 100 g, incl. TVA
Cod: ART2257 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 05.08.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 05.08.2021

Descriere Artdeco Fixing Powder Caster

Pudra transparentă Artdeco Fixing Powder fixează perfect fondul de ten, corectorul, baza de machiaj sau chiar și rujul, pentru o mai bună stabilitate și o rezistență îndelungată a machiajului.

Caracteristici:

  • oferă machiajului o fixare de durată și rezistentă la apă
  • absoarbe eficient excesul de sebum de pe față și din fondul de ten
  • nu lasă dâre pe față și nu deshidratează zonele uscate
  • pielea are un aspect fin și este netedă la atingere
  • are o structură deosebit de fină și o utilizare multifuncțională

Mod de aplicare:
Pentru o fixare puternică, se aplică un strat mai gros de pudră peste fondul de ten sau peste corector. După 5-10 minute, se înlătură atent excesul de pudră, cu peria sau cu buretele de machiaj. Pentru o fixare obișnuită sau peste ruj, se aplică doar o cantitate redusă de pudră.

Compoziție completă

TALC, ZINC STEARATE, KAOLIN, MAGNESIUM CARBONATE, HYDROXYLATED LANOLIN, ISOPROPYL LANOLATE, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES) Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.
Întregul text

Despre brand Artdeco

Brandul Artdeco a fost fondat în anul 1985, cu viziunea de a crea produse inspirate din dragostea pentru frumusețe. Interesul față de noile tendințe și produsele de calitate, dar accesibile tuturor femeilor au propulsat aproape instantaneu Artdeco printre brandurile de top din Germania. Astăzi, cosmeticele Artdeco sunt apreciate în peste 78 de țări.

Artdeco știe că fiecare femeie este unică. Are propriul stil și propriile preferințe pentru a-și evidenția frumusețea. Cosmeticele Artdeco respectă această unicitate, iar diversitatea produselor sale permite fiecărei femei să se pună în valoare, exact așa cum îi place.

Gama largă de culori, nenumăratele produse speciale și posibilitatea alcătuirii unei game coloristice personalizate garantează clientei o experiență cosmetică atât complexă, cât și absolut individuală. Încearcă și tu produsele de machiaj Artdeco. Acestea concurează cu cele mai exclusive branduri și demonstrează cu brio că un produs de calitate nu trebuie să fie neapărat inaccesibil.

Rating Artdeco Fixing Powder Caster11