Artdeco Fixing Powder

pudra transparent

Artdeco Fixing Powder pudra transparent
Artdeco Fixing Powder pudra transparent
Artdeco Fixing Powder pudra transparent
4930 10 g
34RON

Cod: ART2257 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
vineri, 28.09.2018
ridicare personală
vineri, 28.09.2018
Artdeco Fixing Powder
4930 10 g | 34RON

Descriere cosmetice Artdeco Fixing Powder

Produsul pentru fixarea fondului de ten Artdeco Fixing Powder este un ajutor indispensabil pentru a garanta că fondul de ten se menține perfect, chiar și după câteva ore.

Caracteristici:

  • fixare de durată a fondului de ten
  • absoarbe sebumul din piele
  • o nuanță universală, potrivită pentru toate tipurile și nuanțele de ten

Cum se utilizează:
Pudra se aplică pe față cu peria sau cu buretele, pentru un aspect mat al tenului și o fixare de durată.

Despre brand Artdeco

Brandul Artdeco a fost fondat în anul 1985, cu viziunea de a crea produse inspirate din dragostea pentru frumusețe. Interesul față de noile tendințe și produsele de calitate, dar accesibile tuturor femeilor au propulsat aproape instantaneu Artdeco printre brandurile de top din Germania. Astăzi, cosmeticele Artdeco sunt apreciate în peste 78 de țări.

Artdeco știe că fiecare femeie este unică. Are propriul stil și propriile preferințe pentru a-și evidenția frumusețea. Cosmeticele Artdeco respectă această unicitate, iar diversitatea produselor sale permite fiecărei femei să se pună în valoare, exact așa cum îi place.

Gama largă de culori, nenumăratele produse speciale și posibilitatea alcătuirii unei game coloristice personalizate garantează clientei o experiență cosmetică atât complexă, cât și absolut individuală. Încearcă și tu produsele de machiaj Artdeco. Acestea concurează cu cele mai exclusive branduri și demonstrează cu brio că un produs de calitate nu trebuie să fie neapărat inaccesibil.

Meniu